Aandacht voor personeel

VieCuri schenkt aandacht aan haar medewerkers. De balans tussen werk en privé is erg belangrijk. We doen ons best om medewerkers zich hier prettig te laten voelen. Niet alleen door het bieden van een plezierig werkklimaat, maar ook door extra’s voor het personeel te organiseren. Denk hierbij aan:

  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Faciliteiten van het Leerhuis, het Wetenschapsbureau of het Loopbaanadviescentrum
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Bedrijfsfitness
  • Fietsplan

Je krijgt volop de ruimte om je als professional te kunnen ontplooien. Vanzelfsprekend hoort daar een goed salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij die je op maat kunt aanpassen naar jouw wensen. Op die manier willen wij ervoor zorgen dat je je werk goed kunt doen.

Zo kun jij je persoonlijke ambities waarmaken.


Extra's voor personeel

Naast de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn we voortdurend op zoek naar regelingen om het werken zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

  • Personeelsvereniging VieCurieus
  • Personeelsrestaurant
  • Faciliteiten Leerhuis
  • Pendeldienst


`


VieCuri kenmerkt zich door Human POWER


Wat deze Human Power is wordt uitgelegd in onderstaande film over het DNA van VieCuri wat volop in ontwikkeling is. 

Dat is wat we zien bij VieCuri.

Primaire arbeidsvoorwaarden


CAO - Als algemeen opleidingsziekenhuis is de Ziekenhuizen CAO van toepassing.

Arbeidsduur - Een fulltime werkweek bedraagt in de CAO Ziekenhuizen 36 uur.

Salaris - In de CAO zijn functiegroepen vastgesteld met elk een bijbehorende salarisschaal. Functies in het ziekenhuis zijn volgens een functiewaarderingssysteem verdeeld over deze functiegroepen. Op basis van kennis, ervaring en leeftijd wordt binnen de functiegroep een salaris toegekend.

Vakantiegeld en eindejaarsuitkering - De CAO Ziekenhuizen geeft aan dat iedere medewerker 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering ontvangt.

Pensioen - Als medewerker van VieCuri Medisch Centrum ben je aangesloten bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Je spaart niet alleen voor later, maar er wordt ook rekening gehouden met een toekomst die minder rooskleurig verloopt dan je wenst. Zo zijn er financiële voorzieningen bij gehele of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.In onze privacy verklaring geven we aan hoe we omgaan met de door jou verstrekte (persoons)gegevens.