Wetenschappelijk onderzoeker / Wetenschappelijk medewerker Orthopedie

Ben jij een gedreven wetenschappelijk onderzoeker/epidemioloog met interesse in orthopedie?


Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Okke Lambers-Heerspink, telefoon 077-320 5309.

Dit wordt je nieuwe baan

Wij bieden een uitdagende functie waarbij je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Je werkzaamheden bestaan uit het opzetten, uitvoeren en verrichten van wetenschappelijk onderzoek. Datamanagement is daarbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast vervul je een belangrijke rol in het verzamelen en analyseren van gegevens voor kwaliteitsdoeleinden.Het wetenschappelijke onderzoek in deze perifere kliniek is voornamelijk patiëntgebonden klinisch onderzoek. Het doel van dit onderzoek is om de zorg voor onze patiënten te verbeteren. Dit onderzoek leidt tot wetenschappelijke publicaties

Welkom in het team

De vakgroep Orthopedie bestaat uit 7 orthopedisch chirurgen en een chef de clinique. Daarnaast zijn er orthopedisch chirurgen in opleiding en een ANIOS werkzaam op de afdeling. Ook zijn er co-assistenten die bij ons een klinische of wetenschappelijke stage verrichten. De orthopedie wordt in zijn volle breedte uitgevoerd. Naast klinische patiënten zorg staat wetenschap hoog op de agenda. VieCuri Medisch Centrum is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ status).

Wat breng je mee?

Je bent een enthousiaste en gedreven wetenschappelijk onderzoeker/epidemioloog met interesse in orthopedie. 

Je beschikt over WO werk- en denkniveau, in de vorm van een afgeronde relevante opleiding (bijvoorbeeld Bewegingswetenschappen). Je hebt goede contactuele eigenschappen en bezit uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels. Je kunt zelfstandig werken en je bent flexibel. Daarnaast is het vereist dat je met SPSS, Word, Excel en Powerpoint kan werken

We hebben je veel te bieden

Je krijgt vooralsnog een contract voor een jaar, bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd. Arbeidsuren worden in overleg vastgesteld. Salariëring geschiedt volgens cao Ziekenhuizen, conform FWG 55. Ben jij gepromoveerd? Dan wordt je ingeschaald in schaal 60.

Daarnaast ontvang je 8,33% vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de cao-Ziekenhuizen. Onder de naam FlexieCuri bieden wij een uitgebreid pakket flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder bijvoorbeeld sportarrangementen en verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie: Venlo

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Okke Lambers-Heerspink, telefoon 077-320 5309. 

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan vóór 1 mei via onderstaande button 'solliciteren'.