Waarnemend longarts

Wij zijn vanaf 1 mei in verband met zwangerschapsverlof in de periode mei-augustus 2020 op zoek naar een longarts,

VieCuri is een TopKlinisch ziekenhuis met locaties in Venlo en Venray en enkele buitenpoli’s in omliggende gemeenten. Werken bij VieCuri betekent werken in een ziekenhuis met ruimte voor professionals.

VieCuri maakt deel uit van een samenwerkingsverband van zesentwintig vooraanstaande opleidingsziekenhuizen die topklinische en vaak hooggespecialiseerde medische zorg verlenen en een duidelijke focus hebben op wetenschap en innovatie: de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ). 

Als opleidingsziekenhuis investeren wij in onze mensen. Zodat we niet alleen de beste zorg kunnen bieden aan onze patiënten, maar ook de beste professionals in huis hebben die de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en hun professionele ambities waar te maken.

Het Medisch Specialistisch Bedrijf VieCuri

Ruim 170 medisch specialisten, zowel in vrije vestiging als in dienstverband, zijn actief binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB). Daarin wordt onderlinge samenwerking tussen specialisten en gelijk gerichtheid met de ziekenhuisorganisatie nagestreefd ten behoeve van hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg. Het MSB hecht veel waarde aan innovatie, kwaliteit en samenwerking binnen de regio

Wij zoeken voor de periode mei tot en met 16 augustus 2020 (i.v.m. zwangerschapsverlof) voor de duur van 3,5 maand een

Waarnemend Longarts (0,8-0,9 fte)

De vakgroep Longgeneeskunde bestaat uit 7 enthousiaste longartsen. 
De longartsen oefenen het vak in de volle breedte uit en hebben als aandachtsgebied COPD/astma, longoncologie, interstitiële longaandoeningen en OSAS. 

De longarts waarvoor waargenomen wordt heeft als aandachtgebieden tevens infectieziekten en EUS/EBUS.

Jouw profiel
Wij zoeken een gedreven longarts die het vak in volle omvang beheerst. Jij bent werkzaam op beide locaties van VieCuri in Venlo en Venray. Het betreft poliklinische werkzaamheden en behandelkamer programma. Tevens rouleer je mee in het dienstenschema van de vakgroep longgeneeskunde. 

Ook collegae in het laatste jaar van hun opleiding nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

Aanbod
De longarts ontvangt een aanstelling conform de AMS regeling.

Informatie
Inlichtingen over deze tijdelijke functie worden graag verstrekt door de longartsen Kim Crijns of Brigitte Bogaarts via telefoonnummer 077-3206823.

Heb jij interesse in deze tijdelijke functie? Reageer dan vóór 18 februari 2020 via onderstaande button "solliciteren".