Waarnemend Intensivist

De vakgroep Intensivisten zoekt i.v.m. verlof van een collega een waarnemend intensivist voor minimaal een half jaar vanaf 1 juli 2022


Voor verdere informatie kun je contact opnemen met dr. Jannet Mehagnoul-Schipper, medisch hoofd IC (077-320 6123) of met Paula Schouten, bedrijfsvoerend manager IC (077-320 6797).

Dit wordt je nieuwe baan

Samen met het IC team streef je naar optimale patiëntenzorg en een uitstekende dienstverlening aan familie, medebehandelaars, interne en externe verwijzers. Je verricht consultatieve taken op de verpleegafdelingen (het CIV/SIT team) en SEH. Naast de breedte van de IC zorg ben je ook betrokken bij de traumaopvang, het reanimatieteam en het acute PCI team.

Er heerst een goed opleidingsklimaat en er vindt deelname aan wetenschappelijk onderzoek plaats. Wij werken uiteraard mee aan vigerende kwaliteitsinitiatieven. Onze IC vakgroep kenmerkt zich door een open, respectvolle, maar ook ambitieuze werkwijze.

Wij zoeken een enthousiaste intensivist die zich herkent in het brede profiel van onze vakgroep intensivisten en die ons (tijdelijk) wil ondersteunen. 

De afdeling en je collega's

Het STZ ziekenhuis VieCuri heeft een level II IC op locatie Venlo met 16 to 19 operationele IC bedden voor hoog complexe IC-zorg met (invasieve) beademing en ook MC-zorg. Naast de vakgroep van 8 intensivisten en een chef-de-clinique, is er een volledige voorwacht door arts-assistenten, waarvan 1,0-1,5 fte AIOS (interne geneeskunde, heelkunde) en 9,0 fte ANIOS / PA-IC.

Enkele kerngetallen van de afgelopen jaren zijn: circa 900 opnames, 4500 behandeldagen, 2300 beademingsdagen, en 100 dialysedagen. De IC maakt deel uit van het regionaal IC-netwerk ICUZON.

Dit ben jij

Jij deelt onze ambitie tot het leveren van topklinische zorg. Als flexibele allround intensivist met een heldere en open communicatie vind jij een constructieve samenwerking in het team en met andere disciplines belangrijk. Ook organisatorisch ben je goed onderlegd.

Dit bieden wij

Een afwisselende functie binnen een professioneel team met goede en prettige collegiale verhoudingen in een fijne dynamische werkomgeving. 

De vervangingsduur bedraagt een half jaar met mogelijk een verlenging.
Aanstelling gebeurt conform AMS richtlijnen.

Belangrijk om te weten

Locatie Venlo

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met dr. Jannet Mehagnoul-Schipper, medisch hoofd IC (077-320 6123) of met Paula Schouten, bedrijfsvoerend manager IC (077-320 6797).

Heb jij interesse in deze tijdelijke functie? Reageer dan snel via onderstaande button "solliciteren".