Voedingsassistent(e) Flexpool

Ben jij op zoek naar een baan waar je echt iets kunt betekenen voor een ander?


Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door teamleider Nadia van Rhee, bereikbaar op telefoonnummer 077-3205416.

Dit wordt je nieuwe baan

Als voedingsassistent(e) kun je veel voor een ander betekenen, een dankbare functie dus! Jij bezorgt de voeding en drank aan de jou toegewezen patiënten, verdeeld over diverse rondes, bestaande uit ontbijt, lunch en diner. Voor aanvang van iedere ronde zorg je ervoor dat de buffetkar wordt gevuld met dranken, beleg en diverse broodsoorten.

Vervolgens ga je bij 'jouw' patiënten langs om te informeren wat deze wil eten en drinken, je maakt de bestelling klaar en brengt deze op een dienblad naar de patiënt. De ene patiënt help je met het snijden van een stukje vlees, terwijl je bij de andere even iets langer blijft in verband met slikproblemen. Tot slot noteer je in een systeem wat de patiënt gegeten en gedronken heeft.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de goederen die binnen komen en voor schoonmaakwerkzaamheden, zoals het reinigen van de buffetkar en de koelkast

Als voedingsassistent(e) laat jij het volgende zien:

  • Je bent initiatiefrijk
  • Je werkt graag en goed samen in je team
  • Je beschikt over een grote mate van verantwoordelijkheid en aanpassingsvermogen

Welkom in het team

De afdeling Foodservices maakt onderdeel uit van het Facilitair Bedrijf. Deze eenheid verzorgt zeven dagen per week de maaltijdvoorziening voor de patiënten van VieCuri. De werktijden liggen momenteel tussen 7.00 uur en 20.30 uur en het gaat voornamelijk om diensten van 4, 6 en 8 uur.

Wat breng je mee?

Je hebt kennis van voeding en diëten en hebt bij voorkeur de opleiding tot voedingsassistent op mbo-niveau afgerond. Je bent patiëntgericht, proactief, zelfstandig en zeer communicatief. Het verwerken van gegevens in een registratiesysteem is voor jou gesneden koek. Je kunt ingezet worden op meerdere verpleegafdelingen met ieder zijn eigen patiëntencategorie, deze afwisseling vind je leuk! Je bent bereid tot het volgen van eventuele aanvullende scholingen en neemt graag deel aan een werkgroep op het gebied van voeding.Je bent flexibel inzetbaar, ook in het weekend en op feestdagen!

Het is een pré als je in de periode juni t/m september (inclusief bouwvakvakantie) in ruime mate beschikbaar bent. Wij vinden het fijn als je in je motivatiebrief je vakantieplanning aan ons doorgeeft. 

We hebben je veel te bieden

VieCuri medisch centrum wil graag het beste uit zijn medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Je ontvangt bij VieCuri: 

  • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden;
  • Salariëring geschiedt volgens cao Ziekenhuizen, conform FWG 25 (max. € 2.524,- bij een 36-urige werkweek) afhankelijk van werkervaring.
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering; 
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie Venlo

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door teamleider Nadia van Rhee, bereikbaar op telefoonnummer 077-3205416.

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan vóór 27 maart via onderstaande button 'solliciteren'.