Verpleegkundigen voor het Transferium (24-32 uur)

Kom jij ons team versterken?


Wil je meer weten over deze functie of de afdeling, bel dan met Marianne Houben, manager Zorg Transferium via telefoonnummer 077-3205335, zij informeert je graag.

Dit wordt je nieuwe baan

"Het Transferium biedt me veel uitdaging, elke dag opnieuw". "Blij dat ik hier mag werken en de patiënten een aangenaam verblijf kan bieden tot aan de definitieve overplaatsing".

Als verpleegkundige verleen en coördineer je de zorg voor de categorie de oudere patiënt. Jouw zorg bestaat uit het begeleiden van zowel de patiënt als diens naasten en het activeren en stimuleren van zijn/haar zelfredzaamheid. Hierbij moet je denken aan het stimuleren om te bewegen en denken waardoor hun daginvulling verbreed kan worden.

Patiënten ervaren onze hulp als wegwijzer tussen verschillende instanties als zeer prettig, waarbij we de kwaliteitstaken en deskundigheidsbevordering voor een goede patiëntenzorg niet uit het oogverliezen.

De werktijden variëren in alle voorkomende diensten.

Welkom in het team

Steeds vaker belanden kwetsbare ouderen in het ziekenhuis. Het Transferium is bedoeld voor patiënten die opgenomen zijn en geen medisch-specialistisch zorg meer nodig hebben, maar wachten op passende vervolgzorg in een andere zorginstelling. Hiervoor is al een indicatie bekend.

Het Transferium is een kort verblijf afdeling binnen het ziekenhuis, met als doel de door-en uitstroom te verbeteren. De patiënten die op het Transferium verblijven komen van diverse specialismen, o.a. neurologie, orthopedie en chirurgie. Alle activiteiten richten zich op bevordering van het herstel van de patiënt en de dagbesteding. Wij hebben in totaal 8 bedden beschikbaar.

Patiënten die op het Transferium verblijven krijgen behalve de nodige zorg ook dagactiviteiten aangeboden. Een recent voorbeeld is het voorlezen van een herkenbaar verhaal of boek voor dementerenden, zoals Dik Trom, Pippie Langkous of een sprookje door leerlingen van een basisschool. Maar ook een heus ziekenhuiskamerconcert waardoor patiënten even afgeleid worden van hun ziekte en van de ziekenhuissetting waarin ze verblijven.

Wat breng je mee?

Je bezit een mbo-diploma Verpleegkunde en een actuele BIG-registratie. Je hebt (bij voorkeur) werk- of stage-ervaring als verpleegkundige opgedaan in de ouderenzorg. Je staat open voor verandering en levert daaraan een actieve bijdrage. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Studeer je binnenkort af als verpleegkundige, ook dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 

  • We bieden een contract voor onbepaalde tijd, met inachtneming van de reguliere proeftijd, waarbij de arbeidsuren in overleg worden bepaald.
  • Salariëring geschiedt volgens cao Ziekenhuizen, conform FWG 45 (max. € 3.225,- per maand op basis van een 36-urige werkweek).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Praktische informatie

Locatie Venlo

Wil je meer weten over deze functie of de afdeling, bel dan met Marianne Houben, manager Zorg Transferium via telefoonnummer 077-3205335, zij informeert je graag.

Is dit jouw functie? Reageer dan uiterlijk 31 mei 2020 via onderstaande button!