Verpleegkundige (24-36 uur)

Dynamiek, uitdaging en het leveren van de beste zorg, dát zijn de kernwoorden waar jij voor gaat!


Voel jij je aangesproken maar heb je nog vragen, neem
dan contact op met Inge Aerts, telefoon 077-3205053 of Suzanne Quaring, telefoon 077-3205022.
Je kunt ons ook via email recruitment@viecuri.nl bereiken.

Weet je zeker dat dit jóuw baan is, reageer dan via onderstaande button!

Dit wordt je nieuwe baan

Je bent een professionele en bevlogen verpleegkundige met passie voor jouw vak. Je wilt naast de basiszorg ook de moeilijkere zorgtaken onder de knie krijgen, zodat je al je opgedane kennis en kunde kunt toepassen in de praktijk. Je coördineert de zorg en levert een enthousiaste bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling.

Als verpleegkundige in VieCuri werk je in een omgeving die stimuleert om het beste uit jezelf te halen, om je professioneel leiderschap te tonen. Op deze manier bereik je waar VieCuri voor staat; patiënten de beste zorg geven die ze verdienen.

Welkom in het team

Voor onze standaardverpleegafdelingen zijn wij op zoek naar MBO of HBO verpleegkundigen.
De afdelingen zijn onderverdeeld in de snijdende specialismen: Chirurgie, Urologie, Orthopedie/Traumatologie en Short Stay en de beschouwende specialismen: Cardiologie, Neurologie, Interne Geneeskunde, Longgeneeskunde en Maag-Darm-Lever. 

Om er achter te komen waar jij het beste past, kun je ook kiezen om voor team VieFlex te gaan werken. Een betere manier om je breed te oriënteren en ervaring op te doen binnen ons ziekenhuis is er niet.

Wat breng je mee?

Je bent een beginnende of ervaren professional met een afgeronde mbo of hbo Verpleegkunde opleiding, waarbij ervaring in het ziekenhuis een pré is. Daarnaast ben je als verpleegkundige:

  • Leergierig
  • Sta je open voor veranderingen
  • Toon je lef én leiderschap
  • Kun je goed onder druk presteren
  • Beschik je over een gezonde dosis humor
  • Bezit je een voor de functie geldig vaccinatiebewijs

We hebben je veel te bieden

Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd, waarbij de arbeidsuren in overleg worden afgestemd. Salariëring geschiedt volgens cao ziekenhuizen, conform FWG 45 (max. € 3.225,- bij 36 uur per week, excl. eventuele ORT).
Daarnaast bieden wij 8,33% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een uitgebreid pakket flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder bijvoorbeeld sportarrangementen en verzekeringen.

Dankzij onze STZ status zijn wij een officieel opleidingsziekenhuis wat voor jou als verpleegkundige vele voordelen met zich meebrengt. Denk hierbij aan het volgen van opleidingen of het doen van onderzoeken. Er lopen bijvoor-beeld jaarlijks trajecten om als MBO verpleegkundige een opleiding te volgen tot hbo verpleegkundige en er zijn specialisatiemogelijkheden tot bijvoorbeeld IC, SEH, AOA of CCU verpleegkundige. 

Praktische informatie

Locatie Venlo en Venray

Voel jij je aangesproken maar heb je nog vragen, neem dan contact op met Inge Aerts, telefoon 077-3205053 of Suzanne Quaring, telefoon 077-3205022. Je kunt ons ook via email recruitment@viecuri.nl bereiken.

Weet je zeker dat dit jóuw baan is, reageer dan via onderstaande button!