Verpleegkundige kliniek Neurologie

Ben jij een bevlogen verpleegkundige met passie voor jouw vak?

 

Heb je interesse maar wil je meer informatie, neem gerust contact op met teamleider Susanne de Bruijn op telefoonnummer 077-320 6347 of met VE manager zorg Marianne Houben op telefoonnummer 06 20823200.

Dit wordt je nieuwe baan

Als professionele en betrokken verpleegkundige ben je samen met een team van onder andere artsen, collega-verpleegkundigen en paramedici verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg aan onze patiënt. Je begeleidt de patiënt en je biedt ondersteuning bij hun revalidatie van de basisfuncties. Daarnaast heb je veel contact met de familie en geeft hen voorlichting over de aandoening en het vervolg na de ziekenhuisopname.

Jij vindt het belangrijk een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling te leveren, waarbij altijd gekeken wordt naar hoe de zorg beter kan en op welke manier we het voor onszelf leuker kunnen maken. Tevens begeleid je nieuwe collega’s en stagiaires. Je krijgt een gedegen inwerkprogramma om je goed bekend te maken met onze afdeling.

Werktijden variëren in alle voorkomende diensten.

Welkom in het team

De standaardverpleegafdeling Neurologie bestaat uit 12 -18 bedden en de Brain Care Unit uit 5 bedden. De patiënt staat centraal en het patiënten proces is leidend, hierbij is de samenwerking en afstemming met verschillende disciplines rondom de patiënt van groot belang.

Als verpleegkundige werk je nauw samen met o.a. de neuroloog, physisian assistant, revalidatiearts, fysio- en ergotherapeuten, logopedisten en verpleegkundig consulent CVA/NAH. De afdeling Neurologie werkt nauw samen met de Brain Care Unit. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het begeleiden van nieuwe collega's en stagiaires.

Recent zijn wij als kliniek neurologie gestart met 'leerkamers'. Hier staat het 'van en met elkaar leren' centraal en leveren stagiaires gezamenlijk de zorg aan patiënten, onder begeleiding van een verpleegkundige van de afdeling.

Wat breng je mee?

Je bent een topper in het verpleegkundig vakgebied. Je hebt het diploma Verpleegkunde op mbo of hbo niveau behaald en hebt bij voorkeur werk-/stage- ervaring binnen een ziekenhuis opgedaan. Je bent een teamplayer, beschikt over een gezonde dosis humor en je bent emotioneel stabiel, waardoor je ook moeilijke situaties kunt opvangen. Je kunt goed luisteren en communiceert gemakkelijk met zowel patiënten en familie als met artsen en andere professionals.

Rond je binnenkort je mbo-4 verpleegkundige of hbo-v opleiding af én heb je in het 3e-/4e leerjaar in een ziekenhuis stage gelopen, ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Je ontvangt binnen VieCuri:

  • Je ontvangt een dienstverband voor onbepaalde tijd, arbeidsuren in overleg.
  • Salariëring geschiedt volgens cao Ziekenhuizen, conform FWG 45 (max. € 3.322,- bij een 36-urige werkweek).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.
 

Praktische informatie

Locatie VieCuri Venlo

Heb je interesse maar wil je meer informatie, neem gerust contact op met teamleider Susanne de Bruijn op telefoonnummer 077-320 6347 of met VE manager zorg Marianne Houben op telefoonnummer 06 20823200.

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan vóór 1 feburari 2021 via onderstaande button.