Verpleegkundige Kliniek Interne Geneeskunde

Durf jij regie te nemen conform het gedachtegoed Shared Governance?


Wil je meer informatie over deze functie of de afdeling neem dan contact op met teamleider Nancy de Leeuw (ndleeuw@viecuri.nl) via telefoonnummer 077-3205850.

Dit wordt je nieuwe baan

Als verpleegkundige op de kliniek Interne Geneeskunde werk je in een multidisciplinaire setting, waarin je samen met artsen, assistenten en je collega verpleegkundigen verantwoordelijk bent voor het leveren van goede zorg aan de patiënt. Een uitdagende functie waarin je alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden uitvoert op de afdeling en je de zorg coördineert. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling middels het programma Productive Ward. Hiernaast durf en wil je regie nemen conform het gedachtegoed Shared Governance. We bieden een werkomgeving waarin altijd gekeken wordt naar hoe de zorg beter kan en op welke manier we het voor onszelf leuker kunnen maken. Daarnaast begeleid je nieuwe collega’s, leerlingen en stagiairs.

Welkom in het team

De kliniek Interne Geneeskunde bestaat uit drie dominanties, te weten: oncologie, endocrinologie en nefrologie. Naast deze specialisaties zien we ook patiënten die met algemene interne klachten worden opgenomen.

Wat breng je mee?

Je hebt het diploma Verpleegkunde op mbo of hbo niveau behaald en bent BIG geregistreerd. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je staat open voor verandering en levert een actieve bijdrage aan ontwikkelingen. Ook onder druk blijf je rustig en alert. Tot slot werk je graag in teamverband maar functioneer je ook zelfstandig.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.  

  • Je ontvangt een overeenkomst voor onbepaalde tijd, met inachtneming van de reguliere proeftijd.
  • Salariëring geschiedt afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 45 (max € 3.225,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Praktische informatie

Locatie Venlo 

Wil je meer informatie over deze functie of de afdeling neem dan contact op met teamleider Nancy de Leeuw (ndleeuw@viecuri.nl) via telefoonnummer 077-3205850.

Heb je interesse, reageer dan via onderstaande button 'solliciteren'.