Verpleegkundige Cardiologie (24-36 uur)

Kom jij ons team versterken?


Word je graag verder geïnformeerd over het werken binnen onze verpleegafdeling Cardiologie, bel dan met teamleider Herma Allan, zij is bereikbaar op telefoonnummer 077 - 320 6986. 

Dit wordt je nieuwe baan

Samen met artsen, assistenten en je collega-verpleegkundigen ben je verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg aan de patiënt. Een uitdagende functie waarin je alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden uitvoert.

Naast het coördineren van de zorg lever je ook een pro-actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling en begeleid je nieuwe collega’s en leerlingen.

De afdeling is volop in ontwikkeling en enthousiast bezig met kwaliteitsverbeteringen die betrekking hebben op de verpleegkundige processen.

Welkom in het team

De verpleegafdeling Cardiologie heeft in totaal 32 klinische bedden en 6 Short Stay bedden. Binnen de Short Stay worden poliklinische patiënten opgenomen voor onderzoek of behandeling. Je kunt op beide werkplekken ingezet worden. Het overgrote deel van onze klinische patiënten nemen we over van de CCU/EHH.

Wij zijn een jong team, met een goede mix van mbo en hbo geschoolde verpleegkundigen. Voor nieuwe medewerkers organiseren we een cardiologie-scholing die in-house door collega's van CCU, poli en PA-ers wordt verzorgd. 

Middels werkgroepen stimuleren en bereiken we dat je als verpleegkundige binnen ons team veel inbreng hebt in de organisatie van je werkprocessen en dergelijke.

Wat breng je mee?

Je bent een topper in het verpleegkundig vakgebied. Je hebt het diploma Verpleegkunde op mbo of hbo niveau behaald en bent BIG geregistreerd. Daarnaast ben je geïnteresseerd in de cardiologische zorg.

Je beschikt over een gezonde dosis humor, bent flexibel en stressbestendig. Je werkt zelfstandig maar ook in teamverband en hebt een open mind voor verandering en levert hier een actieve bijdrage aan. Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is noodzakelijk bij het onderhouden van (patiënten)contacten op verschillende niveaus. Als laatste bezit je een voor de functie geldig vaccinatiebewijs.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 

  • Je ontvangt een dienstverband voor onbepaalde tijd, arbeidsuren in overleg.
  • Salariëring geschiedt volgens cao-Ziekenhuizen, conform FWG 45 (max. € 3.225,- per maand bij een 36-urige werkweek).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie Venlo

Word je graag verder geïnformeerd over het werken binnen onze verpleegafdeling Cardiologie, bel dan met teamleider Herma Allan, zij is bereikbaar op telefoonnummer 077 - 320 6986. 

Noteer alvast in je agenda dat de gesprekken plaatsvinden op woensdagmiddag 7 oktober 2020.

Voel jij je aangesproken? Reageer dan vóór 30 september aanstaande via onderstaande button 'solliciteren'.