Vasculair diagnostisch laborant (24 uur)

Ben jij gediplomeerd vasculair diagnostisch laborant, die de Limburgse natuur en cultuur weet te waarderen? Reageer dan snel!


Voor meer informatie over deze functie mag je contact opnemen met Caro van Kessel, manager vaatcentrum via telefoonnummer 06 - 1209 1189.

Dit wordt je nieuwe baan

Als vasculair diagnostisch laborant voer je op aanvraag van de diverse specialismen zelfstandig complexe meervoudige non-invasieve vaatonderzoeken uit, je interpreteert en beschrijft deze. Tevens verzorg je mede de planning en de administratieve verwerking van de vaatonderzoeken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het informeren, voorbereiden, begeleiden en bewaken van de patiënt voor, tijdens en na het onderzoek.

Je bewaakt de kwaliteit van de vaatonderzoeken en draagt mede zorg voor een goede organisatie en een doelmatig beheer van het vaatcentrum.

Welkom in het team

In het vaatcentrum wordt op uitgebreide schaal non-invasief onderzoek gedaan naar afwijkingen in het arteriële en veneuze bloedvatenstelsel. Het vaatcentrum beschikt hiertoe over de benodigde onderzoeksapparatuur, waarbij het duplexonderzoek een centrale plaats inneemt.

Het merendeel van de onderzoeken wordt uitgevoerd op het vaatcentrum zelf.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van het diploma Vasculair Diagnostisch Laborant (post-hbo).
  • Je bent gemotiveerd en complementeert het team.
  • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken. 
  • Je vindt het een uitdaging om goede kwaliteit van diagnostiek te leveren, als belangrijk onderdeel van de integrale zorgverlening aan onze patiënten.
  • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
  • Je bent accuraat, flexibel en staat stevig in je schoenen.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 

  • Je ontvangt een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Salariëring geschiedt volgens cao Ziekenhuizen in FWG 50 (max. € 3.774,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie: Venlo en in voorkomende gevallen ook Venray.

Voor meer informatie over deze functie mag je contact opnemen met Caro van Kessel, manager vaatcentrum via telefoonnummer 06 - 1209 1189.

Past deze functie helemaal bij jou? Reageer dan via onderstaande button 'solliciteren' en laat jouw motivatiebrief en cv achter!