Technisch Oogheelkundig Assistent (24 uur)

Kom jij ons team versterken?


Voor meer algemene informatie over de functie nodigen we je uit contact op te nemen met Astrid Kruysen, teamleider poli Oogheelkunde op telefoonnummer 077-320 6283.

Dit wordt je nieuwe baan

Als technisch oogheelkundig assistent heb je zeer gevarieerde werkzaamheden. Je speelt een belangrijke rol in het informeren van de patiënt over zijn behandeling, je ziet de patiënt, neemt de anamnese af en legt dit administratief vast, voordat je de patiënt doorstuurt naar de oogarts. Aanvullende onderzoeken, zoals het bepalen van de gezichtsscherpte, oogmetingen, gezichtsveldonderzoek en aanvullende testen voer je geheel zelfstandig uit. 

Indien nodig assisteer je de oogarts bij kleine ingrepen. In deze functie werk je zelfstandig onder supervisie van de oogartsen.

Welkom in het team

Oogheelkunde is een dynamische afdeling! De turnover aan patiënten is hoog en het groot aantal verschillende processen zorgt voor voldoende variatie binnen de afdeling. In een goede collegiale sfeer wordt samengewerkt met oogartsen, arts-assistenten, orthoptisten, optometristen, technisch oogheelkundig assistenten (toa's) en doktersassistenten. Door de vele ontwikkelingen blijft het werk uitdagend.

Ons doel is helder; kwalitatief goede zorg voor de patiënten in onze regio leveren.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over het diploma technisch oogheelkundig assistent of rond deze opleiding binnenkort af; 
  • Je bent zelfstandig, maar kunt zeker ook goed samenwerken, hierbij is collegialiteit vanzelfsprekend;
  • Je bent bereid tot het volgen van bij- of nascholingen; 
  • Je hebt een professionele, flexibele en klantgerichte instelling en bent onder alle omstandigheden zorgvuldig;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt goed omgaan met piekvorming in de werkdruk.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Je ontvangt binnen VieCuri: 

  • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden.
  • Salariëring geschiedt afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 45 tot een maximum van € 3.225,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Praktische informatie

Locatie: Venlo en Venray

Voor meer algemene informatie over de functie nodigen we je uit contact op te nemen met Astrid Kruysen, teamleider poli Oogheelkunde op telefoonnummer 077-320 6283.

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan via onderstaande button "Solliciteren".