Teamleider Vitaal Thuis Hemodialyse (28 uur)

Ben jij toe aan een veelzijdige functie? Reageer!


Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Lonneke Dambacher of Max Gaasbeek, Managers Zorg, zij
zijn te bereiken op telefoonnummer 077-3205915.   

Dit wordt je nieuwe baan

Jij bent een teamleider die zijn leidinggevende kwaliteiten graag wil inzetten voor onze thuis hemodialyse organisatie Vitaal Thuisdialyse en zo een belangrijke bijdrage levert aan de organisatie van de behandeling van de aan Vitaal Thuisdialyse toevertrouwde patiënten. 

Je geeft operationeel leiding aan dialyseassistenten, verpleegkundigen, dialyseverpleegkundigen, coördinatoren en het secretariaat van Vitaal Thuisdialyse; actief in heel Zuid-Nederland (met een uitbreidend adherentiegebied). Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden en zorgt ervoor dat jouw medewerkers een optimale dienstverlening kunnen neerzetten en als een hecht team kunnen samenwerken. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van de zorgverlening en streef je continu naar verbetering en innovatie waarbij  ondernemen belangrijk is. Dit alles doe je binnen afgesproken kaders en bij een organisatie die volop in beweging is. 

In de functie van teamleider ben jij het belangrijkste aanspreekpunt voor zowel de managers, patiënten, jouw teamleden, contractziekenhuizen en leveranciers. Samen met jouw medewerkers en de manager kijk je naar ontwikkelingen die voor verbetering en/of professionalisering kunnen zorgen en je stelt hier proactief plannen voor op. Jij weet als geen ander hoe je een strategische visie en plan binnen jouw discipline operationeel maakt en gaat graag aan de slag met de uitrol hiervan. Dit doe je door met jouw enthousiasme, kennis en expertise draagvlak te creëren onder alle betrokkenen.  

Je  overige werkzaamheden bestaan o.a. uit: 

 • Plannen, organiseren en coördineren van de personeelsbezetting.
 • Je draagt zorg voor de naleving van kwalitatieve en kwantitatieve voortgang van uitvoering van werkzaamheden. 
 • Voeren van jaargesprekken, stimuleren van persoonlijke ontwikkeling bij medewerkers en adviseren m.b.t. bijscholing.
 • Leidinggeven in de breedste zin van het woord waarbij je o.a. je medewerkers coacht, helpt, adviseert, begeleidt m.b.t. een breed scala aan thema’s (zoals ziekteverzuim, opleidingen, deskundigheidsbevordering). 
 • Participeren in werk- en/of projectgroepen waarin je actief een adviesrol neemt vanuit de discipline Thuisdialyse.
 • Je hebt een signaalfunctie richting de VE-manager betreffende ontwikkelingen en eventuele knelpunten binnen de organisatie. 
 • Je vervult de rol van VIM coördinator. 
 • Het proactief invulling geven aan het jaarplan van de organisatie zowel op inhoud als op mogelijke strategische kansen die er liggen. 
 • Inkoop en voorraadbeheer van diensten of middelen voor de organisatie. 
 • Zorg dragen voor het optimaal functioneren van je medewerkers en de samenwerking met anderen zowel binnen de eigen organisatie als daarbuiten. 

Kortom, een veelzijdige functie die jou als teamleider de uitdaging biedt waar je naar op zoek bent! 

Welkom in het team

Vitaal Thuisdialyse is met contractziekenhuizen op verschillende locaties verantwoordelijk voor de uitvoering van adequate thuisdialyse. Vitaal Thuisdialyse biedt alle vormen van thuishemodialyse aan en is actief in het verder ontwikkelen van thuishemodialyse op maat. Vitaal Thuisdialyse heeft speciale expertise op het gebied van Thuishemodialyse Met Meerzorg. 

De samenwerking met de dialyseafdelingen van VieCuri, waar een mix van centrumdialyse, peritoneaaldialyse en thuishemodialyse via Vitaal Thuisdialyse wordt aangeboden is bijzonder in Nederland. Vitaal Thuisdialyse staat hoog aangeschreven binnen de nierfunctie vervangende therapie in Nederland. Vitaal Thuisdialyse  beschikt over het HKZ-certificaat, hetgeen naar verwachting over gaat naar de JCI-accreditatie. 

Wat breng je mee?

Je bent in het bezit van een diploma verpleegkunde of hbo management en bent een ervaren teamleider. Ervaring met dialyse strekt tot de aanbevelingen 

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de inzet en ontwikkeling van de medewerkers binnen de organisatie, om de organisatiedoelstellingen te realiseren. Je bent communicatief sterk, daadkrachtig en gedreven. Je bent in staat relatie- en resultaatgericht samen te werken met andere dialyseorganisaties en je kunt op een goede manier omgaan met tegengestelde belangen.   

We hebben je veel te bieden

Binnen onze organisatie is er veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, dit met een ondernemende instelling. Je komt in een team met gedreven en nieuwsgierige collega's met gevoel voor humor, waarmee je gezamenlijke resultaten bereikt.

In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband met de intentie tot een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden, aanstelling verloopt via VieCuri en je wordt gedetacheerd naar Vitaal Thuisdialyse.

 • Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 55 tot een maximum van € 4.111,= bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week);
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie: Venray

Wegens regelmatig bezoek aan contractziekenhuizen is het praktisch als je in het bezit bent van een rijbewijs en een auto. 

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Lonneke Dambacher of Max Gaasbeek, Managers Zorg, zij zijn te bereiken op telefoonnummer 077-3205915.   

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan vóór 24 februari 2020 via onderstaande button 'solliciteren'. 

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 2 maart 2020 in de ochtend.