Teamleider KCHL

Heb jij de juiste leiderschapskwaliteiten in huis?


Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Mario Vogt, klinisch chemicus/medisch manager via telefoonnummer 06-12 04 43 31 of met Frank van der Linden, afdelingsmanager via 06-29 31 95 25.

Dit wordt je nieuwe baan

Jij bent een ambitieuze professional die mee wil bouwen aan een sterker en professioneler VieCuri. Je hebt de ambitie om je leidinggevende kwaliteiten in te zetten en te ontwikkelen om deze afdeling te versterken. 

Als teamleider geef je leiding aan de medewerkers van de afdeling KCHL en heb je een cruciale rol in het opstellen, bewaken en uitvoeren van het operationele beleid van het team en van de afdeling. Goede coachende en leidinggevende vaardigheden zijn van essentieel belang. Je bent een teamplayer en ontwikkelt samen met de klinisch chemici en de afdelingsmanager een efficiënte en effectieve organisatie en coördinatie van de werkzaamheden van het team. Verder lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en totstandkoming van het operationele beleid van het team, door het doen van verbetervoorstellen en het bewaken van de invoering en realisering van het vastgesteld beleid.   In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze medewerkers, het optimaliseren van de werkprocessen én efficiency op de afdeling.

Welkom in het team

De laboratoria van VieCuri en Laurentius zijn volop in beweging, zowel in bouwkundige zin als in het doorvoeren van allerlei verander- processen. Één van die veranderingsprocessen op dit moment is het tot stand brengen van een onomkeerbare samenwerking tussen de laboratoria van de beide ziekenhuizen. Daarnaast is er sprake van samenwerking met de aanpalende laboratoria van beide ziekenhuizen. 

De Klinisch-chemisch en Hematologische Laboratoria (KCHL) van beide ziekenhuizen zijn gevestigd op drie locaties, namelijk: Venlo, Venray en Roermond. Het laboratorium voert een breed diagnostisch pakket uit voor zowel de eerste als tweede lijn en bedient daarnaast verpleeghuizen, GGZ instellingen en de trombosedienst. De laboratoria van VieCuri en LZR zijn ISO15189 geaccrediteerd. Er werken ongeveer 210 medewerkers, waaronder een vakgroep van 5 klinisch chemici. Het streven is om een hoge mate van efficiency te bereiken, waarbij gebruik wordt gemaakt van een gezamenlijk LIS en identieke routine apparatuur op de diverse locaties. 

Wat breng je mee?

Een afgeronde Laboratoriumopleiding, bij voorkeur aangevuld met een hbo management diploma. VieCuri biedt je de kans om een hbo management diploma te halen indien je hier nog niet over beschikt. Hiervoor hebben een opleidingstraject ontwikkeld. Wij gaan graag met je in gesprek op welke manier we dit vorm gaan geven.

Je levert een positieve bijdrage aan het team en enthousiasmeert je collega's. Verder ben je een aanpakker waar we op organisatorisch gebied op kunnen bouwen. Ook werk je graag in een dynamische en uitdagende omgeving.

We hebben je veel te bieden

De teams binnen VieCuri kenmerken zich door een informele sfeer en er is volop ruimte voor het inbrengen van ideeën. Dit wordt absoluut gewaardeerd en gestimuleerd. Respect, vertrouwen en veiligheid zijn belangrijke kernwaarden voor ons als collega's. Je komt te werken in een groot team dat is onderverdeeld in verschillende vakgebieden. Verder wil VieCuri Medisch Centrum graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 

  • In eerste instantie ontvang je een jaarcontract en bij wederzijds goed bevinden behoort een verlenging tot de mogelijkheden.
  • Salariëring geschiedt afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 55 (max € 4.227 ,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) volgens de cao Ziekenhuizen.
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals het fietsplan of korting op sportarrangementen en verzekeringen. Ook ondersteunen we je in je eigen ontwikkeling met passende (bij)scholing.  

Praktische informatie

Locaties: Venlo en Venray

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Mario Vogt, klinisch chemicus/medisch manager via telefoonnummer 06-12 04 43 31 of met Frank van der Linden, afdelingsmanager via 06-29 31 95 25.

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan vóór 15 januari via onderstaande button 'solliciteren'.