Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Ben jij een ambitieuze student Communicatie, ben je proactief en ga je uitdagingen niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Zou je graag meer informatie over deze stage willen? Neem dan contact op met Liset Spreuwenberg, Senior Communicatieadviseur door te bellen naar: 06 83 17 03 25.
Zij helpt je graag met eventuele vragen die je hebt. 

Dit wordt je nieuwe stage

We hebben vanaf augustus/september 2020 weer een interessante meewerkstage bij de afdeling Marketing en Communicatie van VieCuri Medisch Centrum. Wil jij brede ervaring op doen op het gebied van marketing en communicatie in de zorg? Dan is deze stage iets voor jou! Diverse onderdelen van het vakgebied komen aan bod, denk bijvoorbeeld aan:

  • Realiseren diverse communicatiemiddelen zoals advertenties, folders, posters, flyers etc.
  • Bijhouden van social media kanalen
  • (Mede) organiseren en begeleiden van evenementen
  • Een bijdrage leveren aan het oplossen van marketingcommunicatie-vraagstukken
  • Schrijven en plaatsen van teksten voor intranet en internet (SEO/SEA)
  • Interviewen van patiënten, medewerkers en artsen voor verschillende doeleinden
  • Plannen en begeleiden van fotografie
  • Beheer fotodatabank
  • Organiseren en begeleiden van filmopnames

Bovenstaande taken zijn zeer breed, daarom gaan we graag in overleg met jou waar jouw kwaliteiten liggen en maken we er voor jou én ons een topstage van! 

Welkom in het team

VieCuri biedt jaarlijks zorg aan meer dan 175.000 patiënten, heeft ruim 3.000 medewerkers en ziekenhuislocaties in Venlo en Venray. Het is één van de 26 topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland. 

Team marketingcommunicatie is een team van 7 enthousiaste mensen. Het team is samen verantwoordelijk voor een consistente uitstraling, huisstijl, efficiënte middelenmix, patiëntencommunicatie, marketingcommunicatie-advies en mediavoorlichting.

Wat breng je mee?

Een student Communicatie op zoek naar een meewerkstage die weet van aanpakken. Je bent proactief, enthousiast, hebt humor en bent nauwkeurig. Je vindt het leuk om in teamverband te werken maar kunt ook zelfstandig goed aan de slag. Je ziet kansen, bent niet bang om voorstellen te doen en hebt plezier in het marketingcommunicatie-vak. 

We hebben je veel te bieden

Een leerzame en veelzijdige meewerkstage. Eén van de communicatieadviseurs wordt je vaste stagebegeleider. Tijdens de stage is er tijd en ruimte voor het maken van schoolopdrachten.
Je ontvangt een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand. 

Praktische informatie

Locatie: Venlo

Beoogd is dat je per augustus/ september bij ons aan de slag kunt. Zou je graag meer informatie over deze stage willen? Neem dan contact op met Liset Spreuwenberg, Senior Communicatieadviseur door te bellen naar:
06 83 17 03 25. Zij helpt je graag met eventuele vragen die je hebt. 

Ben jij de stagiair die ons team komt versterken? Reageer dan vóór eind juni 2020 via onderstaande button "Solliciteren".