Stageplek Fontys hbo-v VieCuri spoor 3e en 4e jaars

Contact over vacature

Dit wordt je stage
Wil je samen met mede studenten zorgen voor een patiënt, van opname tot ontslag?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Solliciteer voor een stageplek binnen het VieCuri Spoor!Je start in september 2024 en je loopt tijdens het derde en vierde jaar stage in het ziekenhuis. Tijdens je derde jaar wordt je ingedeeld op een standaard verpleegafdeling, zodat je het ziekenhuis goed leert kennen. In het vierde jaar mag je een voorkeur aangeven voor een afdeling die jouw interesse heeft.Wat maakt het voor jou zo aantrekkelijk om bij ons stage te komen lopen?
 • Je staat als stagiaire boventallig, zodat er ruimte genoeg is om te leren en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. We werken in VieCuri met leerkamers, waar je samen met andere studenten de verantwoordelijkheid draagt voor een aantal patiënten, onder begeleiding van een verpleegkundig coach. Hierdoor werk en leer je samen met andere stagiaires. Je krijgt op de afdeling een persoonlijke begeleider.
 • Op de verpleegafdeling Cardiologie is dit jaar een Zorg Innovatie Centrum gestart..
 • Tijdens de stage heb je ook de mogelijkheid om mee te kijken bij verschillende disciplines binnen het ziekenhuis.
 • Als stagiaire kun je je kennis vergroten door het aanbod van e-learnings op verpleegkundig vakgebied (ExpertCollege) en e-learnings van GoodHabitz op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
 • Verbeteren en innoveren in belangrijk voor ons. Wij  vinden het van belang dat jij met jouw frisse blik naar het verpleegkundig proces en de stage-afdeling kijkt en verbetervoorstellen komt.
 • Om je kennis te verbreden krijg je binnen het leernetwerk een aantal lessen van experts aangeboden. Denk aan: klinisch redeneren, palliatieve zorg, live-ok.
 • Als ziekenhuis bieden wij geen verplichte minor aan, waardoor je zelf kunt kiezen welke minor bij jouw interesse aansluit.

Stageplek hbo-v studenten Fontys
Studeer je verpleegkunde aan de Fontys hogeschool, woon je in de regio Venlo/Venray en wil je in het ziekenhuis je 3e en 4e jaars stage volgen?Kies dan voor het hbo-v spoor in VieCuri MC!

Dit ben jij
 • Je hebt bij de start van het HBO-V spoor VieCuri het 2e jaar positief afgerond bij de Fontys en je hebt je propedeuse gehaald. Van de 2 stages die je al hebt gelopen, mag er maximaal een ziekenhuisstage zijn. Eén stage in een ander werkveld is voorwaarde om te kunnen starten;
 • Je bent gemotiveerd, je houdt van uitdaging, je bent een teamspeler en je neemt initiatief;
 • Met jouw frisse blik denk je kritisch mee over de kwaliteit van het verpleegkundig proces en doe je verbetervoorstellen
 • Je innoveert graag en kijkt over de grenzen van je eigen vak heen. Je past nieuw onderzoek en nieuwe inzichten toe in de praktijk.

 
Tijdspad
 • Inlevertermijn motivatie + curriculum vitae: t/m 18 februari 2024
 • Motivatiegesprek: begin maart 2024
 • Bekend of je aangenomen bent: 16 maart 2024

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. 

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk. 

 

Vragen?
Stel ze aan Tessa

 

 

 

Tessa Koninkx
Adviseur Recruitment

E tkoninkx@viecuri.nl
M 06 57164442
T 077 3205022