Stageplek 4e jaars Verpleegkunde Gilde Opleidingen 2024-2025

Contact over vacature

Dit wordt je afstudeerplek
Wij zijn op zoek naar jou als jij je opleiding volgt bij Gilde Opleidingen en enthousiast wordt van een stageplek in het ziekenhuis. Wij komen graag in contact met gedreven 3e jaars studenten verpleegkunde die op zoek zijn naar een uitdagende afstudeerplek binnen ons ziekenhuis.

VieCuri is een van de grootste werkgevers van de regio en heeft een belangrijke taak als opleidingsziekenhuis. Wij willen een goed opleidingsklimaat en opleidingsfaciliteiten realiseren als bijdrage aan een kwalitatief goede regionale opleiding én medische zorg. VieCuri ziet het dan ook als een belangrijke taak om onderwijs, scholing, medisch wetenschappelijk onderzoek en opleidingsbevoegdheden te stimuleren en uit te breiden. Ieder heeft daarin zijn eigen rol. Jouw rol is die van de leergierige student, je biedt een frisse en kritische blik.
 

Waarom kiezen voor VieCuriDe beroepsontwikkeling van jou als student vindt voor een groot deel plaats in de reële beroepspraktijk. We bieden je verdieping en ondersteunen je in jouw leerproces, o.a. door te werken met leerkamers. Dit alles in een dynamische omgeving waar je te maken krijgt met zowel hoog- als laagcomplexe zorg.
 
Je leert hoe je samen met je collega verpleegkundigen, andere disciplines en artsen de beste zorg kunt leveren voor onze patiënt. De begeleiding is gericht op jouw leervragen met als doel het ontwikkelen van competent gedrag.

Wat breng je mee
Om de stage succesvol te laten verlopen zien we graag het volgende in je terug:Je bent gemotiveerd om in VieCuri te komen werken, je bent een teamspeler, je ziet het ziekenhuis als een uitdagende leeromgeving, je neemt initiatief in het uitvoeren van je werk en in je leerproces. Je denkt na over je professionele ontwikkeling door regelmatig te evalueren en te reflecteren en uiteraard kun je in elke dienst op tijd aanwezig zijn.    Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan:1. Jouw CV met foto
2. Jouw motivatiebrief waarin je de onderstaande vragen beantwoord:
  • Wat is jouw motivatie om het 4e leerjaar in het ziekenhuis je opleiding af te ronden?
  • Wat hoop je in het ziekenhuis te leren? 
  • Beschrijf wat voor student jij bent en jouw manier van leren.
  • Beschrijf een praktijksituatie waarin je veel geleerd hebt: Hoe heb je hierop geëvalueerd met je begeleider? Welk leerpunt heb je hieruit gehaald?

Praktische informatie
Voor meer informatie over deze afstudeerplek kun je contact opnemen met de adviseurs leren en ontwikkelen Sanne Joosten (06-82697458) of Rianne Kerstjens (06-23922282). Als jij ons overtuigd hebt dat dit jouw stageplek zou kunnen worden, dan gaan we hierover graag met je in gesprek. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een speeddategesprek met ons op donderdag 28 maart 2024 op jouw eigen school.    Zie jij deze stageplek wel zitten, reageer dan vóór 11 maart 2024!

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. 

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk. 

 

Vragen?
Stel ze aan Suzanne

 

 

 

Suzanne Quaring
Adviseur Recruitment en Mobiliteit

E squaring@viecuri.nl
M 06 22807870
T 077 3205022