Spreekuurassistent polikliniek Neurologie / Neurochirurgie

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan
Op onze polikliniek Neurologie / Neurochirurgie ben jij hét visitekaartje en dus het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten. Hoe druk je ook bent, met jouw gastvrije houding zorg je er altijd voor dat de patiënt zich welkom en gehoord voelt. Tijdens het poliklinisch bezoek ontvang, informeer en begeleid jij de patiënten en vorm je de verbindende schakel tussen de patiënt en de specialist. Je maakt vervolgafspraken en verwerkt alle bijbehorende administratie. 

Tot jouw werkzaamheden behoren:
 • het telefonisch en digitaal maken van afspraken met patiënten en het zorgen voor een correcte registratie en afhandeling daarvan;
 • contact onderhouden met zowel patiënten als specialisten;
 • het verwerken van patiëntengegevens, onderzoekgegevens- en resultaten in diverse systemen en deze controleren op volledigheid;
 • het plannen van verschillende behandelingen en onderzoeken;
 • het ondersteunen van de spreekuren van de neurochirurgen, zoals contact onderhouden met het MUMC en het plannen van operaties;
 • participeren in afdelingsoverleggen en notuleren op toerbeurt;
 • het bieden van administratieve ondersteuning.

De afdeling en je collega's
Je komt terecht in een multidisciplinair team (neurologie en neurochirurgie). Ons team van vijf spreekuurassistentes en twee doktersassistentes biedt dagelijks ondersteuning aan de neurologen en neurochirurgen. De verpleegkundig consulenten met de aandachtsgebieden hoofdpijn, ziekte van Parkinson en multiple sclerose (MS) maken eveneens deel uit van het team. Hiernaast werk je nauw samen met het team van de Klinische Neuro Fysiologie (KNF).

Dagelijks werken wij aan het bieden van kwalitatief goede patiëntenzorg. Wij gaan ervoor zorgen dat jij goed wordt ingewerkt en je snel thuis zult voelen in ons team.
 Onze polikliniek bevindt zich op zowel locatie Venlo als Venray.

Dit ben jij
Als professional weet jij het belang van de patiënt altijd voorop te stellen. Jij hebt een afgeronde opleiding op mbo-4, kennis van medische terminologie en ervaring als balie-/spreekuurassistent.

Daarnaast herken jij je in onderstaande punten:
 • jij hebt ervaring met gegevensverwerking in diverse systemen en bij voorkeur kennis van ChipSoft (HiX);
 • jij bent stressbestendig, flexibel en je kent een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • jij bent in staat om te dealen met piekvorming in de werkdruk;
 • jij bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • jij toont graag initiatief en hebt een vriendelijke open houding naar zowel collega’s als patiënten.
 Reserveer alvast in jouw agenda dat de sollicitatiegesprekken plaats vinden op donderdag 5 oktober a.s. vanaf 17.00 uur. 

Dit bieden wij
VieCuri Medisch Centrum wil het beste uit medewerkers naar boven halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 
 • Je ontvangt een aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedvinden;
 • Het salaris is ingeschaald conform cao Ziekenhuizen in FWG 35 met een max. van € 3.120,- bruto per maand (op basis van 36-uur per week), afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Wij bieden een leuke werkplek in een ontwikkelgerichte organisatie;
 • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod GoodHabitz e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. 

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk. 

 

Vragen?
Stel ze aan Suzanne

 

 

 

 

Suzanne Quaring
Adviseur Recruitment en Mobiliteit

E squaring@viecuri.nl
M 06 22807870
T 077 3205022