Secretaresse (tijdelijk dienstverband)

Voor zowel cluster HR en het Leerhuis als het Facilitair Bedrijf zijn wij op zoek naar tijdelijke secretariële ondersteuning.


Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Inge Aerts of Suzanne Quaring, adviseurs Recruitment en Mobiliteit, op telefoonnummer 077-3205053 of 077-3205022. 

Dit wordt je nieuwe baan

Als secretaresse ben je de steun en toeverlaat van de clustermanager. Je ondersteunt in de breedste zin van het woord en hebt een veelzijdig takenpakket waarbij geen dag hetzelfde is. Van het redigeren van beleidsdocumenten, tot het verzorgen van correspondentie, agendabeheer, het voorbereiden van belangrijke vergaderingen en het mede bewaken van besluitvormingsprocessen. Jij organiseert, faciliteert, informeert en acteert wanneer nodig. Dit doe je met verstand van zaken en gevoel voor mensen.

In deze rol ben je breed betrokken bij alle lopende zaken en een echte spin in het web. Je neemt actief deel aan verschillende commissies, ook in regionaal verband, en ondersteunt deze op secretarieel gebied. Jij verzorgt communicatie naar bijvoorbeeld de Ondernemingsraad, Raad van Bestuur en de diverse managementlagen binnen ons ziekenhuis. Hierin heb je een belangrijke signaalfunctie om ervoor te zorgen dat procedures worden gevolgd en deadlines worden behaald. Dit doe je door hoofd- en bijzaken te onderscheiden en door optimaal geïnformeerd te blijven over alles wat er speelt.

Welkom in het team

Voor zowel cluster HR en het Leerhuis als het Facilitair Bedrijf zijn wij op zoek naar tijdelijke secretariële ondersteuning. 

Jaarlijks bezoeken honderdduizenden patiënten ons ziekenhuis. En elke dag werken we er met zijn allen aan om de beste zorg te leveren. Deze zorg leveren we dicht bij de patiënt of ondersteunend daaraan. Iedere medewerker van VieCuri heeft daarin zijn eigen belangrijke rol.

VieCuri is een ziekenhuis met ambitie. We zijn niet zomaar een ziekenhuis. We blinken uit in het opleiden van onze mensen, de kwaliteit die we leveren, de complexe zorg die we bieden en onderzoek dat we doen. Het zijn die zaken waardoor wij al 10 jaar behoren tot de selecte groep van Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ-status). Wist je dat van de 88 ziekenhuizen in Nederland er slechts 26 de STZ status hebben?

Dat we een topklinisch ziekenhuis zijn, betekent dat er in ons ziekenhuis hooggespecialiseerde zorg geboden wordt, waarvoor patiënten niet in ieder ziekenhuis terecht kunnen. Daarnaast houdt het in dat we veel aandacht besteden aan het opleiden van artsen en verpleegkundigen en aan wetenschappelijk onderzoek en zorginnovatie. We verwachten van onze mensen dat ze zichzelf én hun vak verder willen ontwikkelen. Dat doen wij niet alleen door ruimte en verantwoordelijkheid te geven, maar ook door allerlei voorzieningen en faciliteiten te bieden zoals bedrijfsfitness, een fietsplan en nog veel meer.

Wat breng je mee?

  • Mbo+/hbo werk en denkniveau en een opleiding op het gebied van managementondersteuning;
  • Je beschikt over aantoonbare ervaring als managementassistente, PA of secretaresse ten behoeve van eindverantwoordelijk managementniveau;
  • Je weet geautomatiseerde systemen optimaal te gebruiken; Office 365 kent voor jou geen geheimen en je bent een kanjer in het maken van presentaties en het schrijven van brieven en memo’s. Communicatie is je tweede natuur;
  • Je bent pragmatisch, gestructureerd, integer, stressbestendige en een doorzetter. Je houdt ervan om zelfstandig te werken en de managers waarvoor je werkt te ontzorgen. Je voelt je het beste thuis in een “spin in het web “ functie waarin je de regie stevig in handen hebt;
  • Tot slot ben je een opgewekte persoonlijkheid en ben je een positieve en prettige collega.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 

  • Je ontvangt een dienstverband voor maximaal 3 maanden;
  • Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 45 tot een maximum van € 3.322,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week);
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering ; 
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Praktische informatie

Locatie: Venlo maar je werkt ook met enige regelmaat op onze locatie in Venray. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Inge Aerts of Suzanne Quaring, adviseurs Recruitment en Mobiliteit, op telefoonnummer 077-3205053 of 077-3205022. 

Enthousiast geworden?
Heb jij interesse in deze functie, overtuig ons en stuur jouw cv en motivatiebrief vóór 21 januari 2021 via onderstaande button "Solliciteren".