Schoonmaakprofessional Venlo

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan
Als schoonmaak professional binnen ons ziekenhuis ben jij van onschatbare waarde. Jij zorgt er voor dat de rest van het ziekenhuispersoneel zijn of haar werk goed kan uitvoeren. Door secuur en efficiënt schoon te maken zorg jij er onder andere voor dat er operaties kunnen plaats vinden en dat patiënten in een schone en veilige omgeving aan hun herstel kunnen werken. Bij VieCuri ben je méér dan een schoonmaakmedewerker. Als professional ben jij het visitekaartje, hét gezicht van VieCuri. Zowel patiënten als bezoekers kunnen jou aanspreken en daar ga jij op een vriendelijke en gastvrije manier mee om. Daarnaast werk je zelfstandig en ben je bereid een extra stapje te zetten om je werk nog beter te doen.

De afdeling en je collega's
Jij gaat aan de slag in een team van bevlogen schoonmaak professionals dat er voor zorgt dat ons ziekenhuis schoon is. Ons team, dat zowel in Venlo als Venray is gevestigd, bestaat uit 3 teamleiders en circa 150 schoonmaakcollega’s. Wij hechten veel waarde aan werkplezier, het nemen van verantwoordelijkheid en natuurlijk het leveren van goede schoonmaakkwaliteit. We zijn op zoek naar een collega voor maandag tot en met vrijdag van 7:00-12:00uur. We zoeken mensen die iedere werkdag (maandag tot en met vrijdag) beschikbaar zijn. Een werkdag in het weekend is daarnaast niet uitgesloten.

Dit ben jij
Jij bent een echte aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt. Sterker nog, je houdt van hard werken en zorgt er voor dat je werk tot in de puntjes af is. Je deinst er niet voor terug om extra werkzaamheden op te pakken en je voelt je verantwoordelijk voor de aan jou opgedragen taak. Je weet wat schoonmaken is en wil graag kwaliteit leveren. Daarbij ga je gemotiveerd en enthousiast te werk. Van nature ben je gastvrij, sociaal en vriendelijk. Daarnaast:
  • Doe jij je werk graag en altijd met een glimlach;
  • Kan je goed zelfstandig werken, ben je proactief en gemotiveerd;
  • Ben je klantgericht, representatief en flexibel;
  • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Is het fijn als je ervaring hebt in het schoonmaken van instellingen en/of bedrijven; dit is geen must.
Heb je weinig of geen schoonmaakervaring? Dan leren je nieuwe collega’s je graag het schoonmaak vak tijdens je eerste werkdagen.  Tot slot zou het fijn zijn als je over een basisdiploma Schoonmaak beschikt of je bereidt bent deze opleiding te volgen.

Dit bieden wij
VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 
  • In eerste instantie bieden wij een tijdelijk dienstverband voor de duur van 7 maanden;
  • Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 15 tot een maximum van € 2.679 bruto per maand op basis van een full-time (36-uur) werkweek. Per 1 juni 2024 komt hier 5% bovenop door de nieuwe cao afspraken;
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Jonge professionals kunnen zich aansluiten bij Jong VieCuri, een netwerk gericht op de ontwikkeling en verbinding van ambitieuze professionals. Jong VieCuri is actief betrokken bij organisatorische uitdagingen en organiseert regelmatig interactieve workshops en evenementen om persoonlijke groei, kennisdeling en netwerken te bevorderen.
Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. 

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk. 

 

Vragen?
Stel ze aan Tessa

 

 

 

Tessa Koninkx
Adviseur Recruitment

E tkoninkx@viecuri.nl
M 06 57164442
T 077 3205022