Recoveryverpleegkundige (in opleiding)

Werken op de recovery is dynamisch, technisch en veelzijdig!

 

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Paulien Peeters, teamleider, tel. nr. 077-320 5414. Je kunt ook mailen: ppeeters@viecuri.nl, Paulien zal dan contact met jou opnemen.

Dit wordt je nieuwe baan

Als recoveryverpleegkundige verricht je taken in de pre- en postoperatieve fase. Je vangt patiënten pre-operatief op, verleent pre-operatieve zorg, brengt infusen in, assisteert tijdens prikken van locoregionale blokkades, verleent post-operatieve zorg en nazorg bij patiënten die een onderzoek of behandeling hebben ondergaan onder diepe sedatie. Op de recovery verleen je ook zorg bij patiënten die komen voor pijnbestrijding. Daarnaast begeleidt de recoveryverpleegkundige ouders van kinderen en/of familieleden van patiënten tijdens hun verblijf op deze afdeling.  

Welkom in het team

VieCuri beschikt over een modern OK-centrum dat in Venlo bestaat uit 7 en in Venray uit 2 operatiekamers en met op beide locaties een recoverykamer. Met uitzondering van cardio chirurgie en grote neurochirurgie zijn alle specialismen vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er zelfstandige behandelkamers op poliklinieken, een sterilisatieafdeling, een pijnpoli en een preoperatief bureau. In totaal werken er circa 200 medewerkers binnen onze OK-organisatie. Je team waarbinnen je komt te werken, is een overwegend ‘jong’ team en bestaat uit ongeveer 35 collega’s.

Wat breng je mee?

Je bent in het bezit van het diploma (recovery/MC)-verpleegkundige, bij voorkeur HBO opgeleid. Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring op een (chirurgische) verpleegafdeling. De dynamiek en hoge doorstroom van patiënten op de recovery passen bij je, bovendien ben je technisch onderlegd zodat je uitstekend met de aanwezige apparatuur kunt (leren) omgaan. Je bent goed in staat om de fysieke en mentale toestand van patiënten snel in te schatten en daarop adequaat te reageren. Prioriteiten stellen, accuraat handelen en snelle overwogen beslissingen nemen zijn jouw tweede natuur. Daarnaast zien we graag dat je een enthousiaste, proactieve houding hebt, waarin je wilt meedenken en bereidt bent om verbeteracties op te pakken om de kwaliteit van onze patiëntenzorg te optimaliseren.

Je vindt het geen probleem om in wisselende diensten te werken en bereikbaarheidsdiensten te draaien.  

We hebben je veel te bieden

Indien je nog geen gediplomeerd recoveryverpleegkundige bent, bieden wij je een volledig betaalde, 12 maanden durende, opleiding tot recoveryverpleegkundige aan. De opleiding start in het voorjaar 2021. De theorieopleiding volg je bij de Radboud Academie in Nijmegen en de praktijkopleiding binnen VieCuri. Het aantal uur van je dienstverband wordt in overleg vastgesteld, maar bedraagt minimaal 28 uur. Verder bieden wij een uitdagende en boeiende werkplek, waarin je de mogelijkheid krijgt om de theorie direct in de praktijk toe te passen.

  • Je krijgt een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding, met de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband als recoveryverpleegkundige na het behalen van de opleiding.
  • Voor de salariëring gelden de voorwaarden conform cao Ziekenhuizen 'beloningsbeleid opleidingen in de zorg' binnen VieCuri met maximale inschaling conform FWG 45, na diplomering conform FWG 50.
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri een uitgebreid pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden.

Praktische informatie

Locatie: Venlo (en Venray)

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Paulien Peeters, teamleider, tel. nr. 077-320 5414. Je kunt ook mailen: ppeeters@viecuri.nl, Paulien zal dan contact met jou opnemen. 

Interesse in deze functie? Reageer dan via onderstaande button 'solliciteren'.