Spreekuurassistent polikliniek Longgeneeskunde

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan

Als spreekuurassistent ben je het eerste aanspreekpunt op onze poli. Je adviseert en begeleidt patiënten tijdens het polibezoek en vormt de verbindende schakel tussen patiënt, specialist en verpleegkundige. Je regelt afspraken en voorziet patiënten, waar nodig, van belangrijke informatie. Verder verwerk je patiëntengegevens in diverse systemen en handelt, indien nodig, de correspondentie van de longartsen af. Regelen en plannen is iets waar je enthousiast van wordt en waar jouw kracht ook ligt. Je houdt van afwisselende werkzaamheden en neemt het initiatief om eens een taak over te nemen van iemand.

Je bent inzetbaar volgens een flexibel rooster op weekdagen in Venlo en Venray.

Tot jouw werkzaamheden behoren:

 • Patienten aan de balie ontvangen;
 • Het telefonisch en digitaal maken van afspraken met patiënten en het zorgen voor een correcte registratie en afhandeling daarvan;
 • Contact onderhouden met zowel patiënten als specialisten;
 • Het verwerken van patiëntengegevens, onderzoekgegevens- en resultaten in diverse systemen en deze controleren op volledigheid;
 • Participeren in afdelings-overleggen;
 • Het bieden van administratieve ondersteuning.

Houd er rekening mee dat, wanneer je besluit te solliciteren, de gesprekken woensdagmiddag 4 oktober a.s. zullen plaatsvinden. 

De afdeling en je collega's

Je komt terecht in een multidisciplinair team van 7 spreekuurassistenten. Je biedt dagelijks ondersteuning aan longartsen, OSAS en COPD verpleegkundigen en casemanagers oncologie. Er heerst een open en gezellige en we werken hard voor een goede patiëntenzorg.

Dit ben jij

We zijn op zoek naar een kandidaat met een afgeronde opleiding op mbo-4-niveau, bij voorkeur aangevuld met ervaring als spreekuurassistent. Daarnaast herken jij je in onderstaande punten:

 

 • Je hebt kennis van medische terminologie;
 • Je hebt ervaring met gegevensverwerking in diverse systemen en bij voorkeur kennis van ChipSoft (HiX);
 • Als professional weet jij het belang van de patiënt altijd voorop te stellen;
 • Je bent stressbestendig, flexibel en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • Je toont graag initiatief en je straalt positiviteit uit naar zowel collega’s als patiënten.

Dit bieden wij

VieCuri Medisch Centrum wil het beste uit medewerkers naar boven halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

Je ontvangt van ons: 

 • In eerste instantie een jaarcontract;
 • Een salaris dat, afhankelijk van leeftijd en ervaring, wordt ingeschaald volgens de cao Ziekenhuizen in FWG 35 (max. € 3.120,- bruto per maand op basis van 36-uur per week);
 • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. 

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk. 

 

Vragen?
Stel ze aan Suzanne

 

 

 

Suzanne Quaring
Adviseur Recruitment en Mobiliteit

E squaring@viecuri.nl
M 06 
22807870

T 077 3205022