Physician Assistant IC

Voor de afdeling IC ontstaat per 1 maart 2023 ruimte voor een fulltime Physician Assistant (PA) Intensive Care 

Voor nadere informatie kunt u via het secretariaat IC telefonisch contact opnemen met de medisch leider mevr. J. Mehagnoul via nummer 077-3205392.

Dit wordt je nieuwe baan

Je werkt als PA IC in de directe patiëntenzorg onder zorgvuldige supervisie van de intensivisten. Je werkzaamheden zijn gelijk aan de taken die arts-assistenten IC vervullen, en ook de roostering in ANW diensten is hetzelfde. Je maakt deel uit van het spoed interventieteam en het reanimatieteam. Tijdens jouw aanstelling volg je een ALS-cursus, alsmede de FCCS-cursus. PA IC is een veelzijdige functie in een prettige werkomgeving, waarbij werken in teamverband centraal staat. Uiteraard help je mee op het gebied van kwaliteit, onderwijs, veiligheid en innovatie. Als PA IC draag je volop bij aan de hoogwaardige zorg in het topklinisch ziekenhuis VieCuri.

De afdeling en je collega's

De IC VieCuri is een ambitieuze Level II IC met een capaciteit van 16 beademingsbedden, gevestigd op de locatie Venlo. Het IC team omvat naast 8 intensivisten en 10-11 arts-assistenten/PA IC, meer dan 80 IC-/MC-/BAZ-verpleegkundigen, paramedici en andere functionarissen. Een aantal IC-verpleegkundigen hebben een gespecialiseerde opleiding renal-, ventilation-, of circulation practitioner gevolgd.

Kernbegrippen voor onze IC zijn: topklinische zorg, onderwijs en opleiding, transparantie, klinisch onderzoek en samenwerking, zowel binnen VieCuri als in de regio.

De gehele IC werkt in de sfeer van “Ubuntu”. Samen kom je immers verder.

Dit ben jij

Voor de functie PA IC beschik je tenminste over een afgeronde opleiding tot IC-verpleegkunde of vergelijkbare opleiding op HBO/WO niveau met affiniteit met- en kennis van de acute/intensieve geneeskunde en een masterdiploma Physician Assistant. Verder herken jij jezelf in de volgende eigenschappen:

  • Je bent ambitieus en in staat tot vlot en accuraat medisch analytisch redeneren en handelen;
  • Je bent inspirerend voor collega’s, draagt bij aan de verbinding tussen verpleegkundige en medische zorg door het IC team en neemt je verantwoordelijkheid in de continuïteit van de voorwacht IC;
  • Je handelen kenmerkt zich door alertheid, proactiviteit, zorgvuldigheid, en leergierigheid;
  • Je hebt gevoel voor mensen. 

Dit bieden wij

Het dienstverband is voor in eerste instantie 7 maanden, met aansluitend de mogelijkheid tot een vast contract. VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 

  • Je wordt conform CAO Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 65 (max. € 5.801- bruto per maand op basis van 36 uur per week, exclusief toeslagen);
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van GoodHabitz e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Belangrijk om te weten

Locatie Venlo

Voor nadere informatie kunt u via het secretariaat IC telefonisch contact opnemen met de medisch leider mevr. J. Mehagnoul via nummer 077-3205392.

Interesse? Solliciteer dan via onderstaande button vóór 01-04-2023 en voeg een heldere motivatie en een overtuigend CV toe.