Operatieassistent

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan

Wat de functie operatieassistent inhoudt, hoeven we jou natuurlijk niet meer uit te leggen. Wel belangrijk om te weten, is dat ons topklinisch opleidingsziekenhuis, VieCuri in Venlo, staat voor kwaliteit, innovatie en ontwikkeling. Dit houdt in dat de (persoonlijke) ontwikkeling van onze zorgprofessionals hoog in het vaandel staat. Met opleidingen en trainingen stimuleren wij onze medewerkers om het beste in zichzelf naar boven te halen. Kortom, we zijn zeker benieuwd naar jouw ambities!

Als operatieassistent ga jij - samen met je collega's natuurlijk - een grote bijdrage leveren aan de best mogelijke zorg. VieCuri biedt een breed zorgpakket, wat inhoudt dat op de OK alle specialismen zijn vertegenwoordigd met uitzondering van cardiochirurgie en grote neurochirurgie. Als Level 2 traumacentrum vinden er binnen VieCuri regelmatig complexe operaties plaats waar jij als operatieassistent een belangrijke sleutelrol in speelt. Je vervult dus een onmisbare positie binnen ons operatieteam, waar aan samenwerking en een prettige werksfeer een grote waarde wordt gehecht. Naast alle reguliere werkzaamheden als operatieassistent ben je mede verantwoordelijk voor het begeleiden en inwerken van leerling-operatieassistenten en nieuwe collega's. Het delen van jouw kennis en visie ten behoeve van kwaliteitsverbetering wordt dus zeker gewaardeerd. Word jij een inspiratie voor onze toekomstige operatieassistenten?

De afdeling en je collega's

Onze afdeling is continu in beweging. Op dit moment wordt er hard gebouwd aan een nieuw ‘state of the art’ OK complex dat in 2025 in bedrijf genomen gaat worden. Als operatieassistent ben je in de weg hiernaar toe een belangrijke schakel en kom je te werken binnen een gloednieuw OK complex met in totaal tien operatiekamers met de nieuwste apparatuur en innovaties. 

Momenteel is ons OK-centrum gevestigd in zowel Venlo als Venray, waar zich respectievelijk zeven en twee operatiekamers bevinden. Ook beschikt VieCuri over zelfstandige behandelkamers op poliklinieken, een verkoeverkamer, een sterilisatieafdeling, een pijnpoli en een pre-operatief bureau. Je komt terecht in een hecht team van ongeveer 50 operatieassistenten en in totaal 150 medewerkers met uiteenlopende achtergronden. Naast professionaliteit en gastvrijheid hechten wij een grote waarde aan werkplezier. Je nieuwe collega's zullen ervoor zorgen dat jij je snel thuis zult voelen in onze laagdrempelige organisatie met korte lijntjes!

Dit ben jij

Allereerst ben je in het bezit van een diploma tot operatieassistent.

Verder ben je:

  • Proactief ingesteld, waardoor je graag meedenkt over verbetering en ontwikkeling met als resultaat kwaliteitsverbetering;
  • In staat om snel te kunnen schakelen, omdat ingrepen in het OK-centrum altijd anders kunnen lopen dan verwacht;
  • Stressbestendig en resultaatgericht, zodat je ook tijdens hectische momenten je hoofd koel kunt houden;
  • Communicatief en sociaal vaardig, zodat je kunt schakelen met een heel diverse patiëntengroep.

Dit bieden wij

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

Je kunt rekenen op het volgende:

  • Je ontvangt direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Je wordt ingeschaald in FWG 55 (max € 4.611,- bruto per maand op fulltime basis, excl. eventuele ORT);
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering; 
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie.

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk.


 

Vragen?
Stel ze aan Loes

 

Loes Houben
Adviseur Recruitment

E loeshouben@viecuri.nl
06 57411108
T 077 3205022