Operatieassistent

Houd jij van uitdaging en elke dag iets nieuws leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid van Abel of Marcel Stappen, beiden teamleider chirurgie en bereikbaar via telefoonnummer 077-320 5980.

Dit wordt je nieuwe baan

Als operatieassistent heb je de volgende verantwoordelijkheden: het bedrijfsklaar maken van de operatiekamer en het bijstaan van de medisch specialist door te instrumenteren, assisteren en het verrichten van omloopwerkzaamheden. Je bewaakt de voortgang van het operatieprogramma van de betreffende OK en van de steriliteit. Je zorgt voor een goede rapportage en verslaglegging met betrekking tot patiëntengegevens, verbruikte materialen en middelen, dit allemaal volledig gedigitaliseerd.

Naast de reguliere werkzaamheden als operatieassistent ben je mede verantwoordelijk voor de begeleiding en het inwerken van leerling operatieassistenten en nieuwe medewerkers. 

Welkom in het team

VieCuri beschikt over een modern OK-centrum dat in Venlo bestaat uit 7 en in Venray uit 2 operatiekamers. Met uitzondering van cardio chirurgie en grote neuro-chirurgie zijn alle specialismen vertegenwoordigd. 

Daarnaast zijn er zelfstandige behandelkamers op poliklinieken, een verkoeverkamer, een sterilisatieafdeling, een pijnpoli en een preoperatief bureau. In totaal werken er circa 200 medewerkers binnen onze OK-organisatie.

Wat breng je mee?

Je bent in het bezit van het diploma Operatieassistent en je bent proactief ingesteld en denkt graag mee over verbeteringen en ontwikkelingen.

Omdat in het OK-centrum ingrepen altijd anders kunnen lopen dan verwacht, is het noodzakelijk dat je snel kunt schakelen en flexibel, stressbestendig en resultaatgericht bent.
Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, ook in de omgang met een heel diverse patiëntengroep. 

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Je ontvangt binnen VieCuri:

  • Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd.
  • Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 55 tot een maximum van € 4.111,= bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie Venlo

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid van Abel of Marcel Stappen, beiden teamleider chirurgie en bereikbaar via telefoonnummer 077-320 5980.

Wil jij werken in een hecht team van 55 operatie/leerling operatieassistenten, reageer dan op deze vacature en ga met ons in gesprek!