Oogarts

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan
VieCuri is een opleidingsziekenhuis met locaties in Venlo en Venray en enkele buitenpoli’s in omliggende gemeenten. Werken bij VieCuri betekent werken in een ziekenhuis met ruimte voor professionals. Meer ruimte en verantwoordelijkheid om je beroep uit te oefenen. VieCuri maakt deel uit van een samenwerkingsverband van achtentwintig grote opleidingsziekenhuizen die hooggespecialiseerde medische zorg verlenen: de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ).
Als opleidingsziekenhuis investeren wij in onze mensen. Zodat we niet alleen de beste zorg kunnen bieden aan onze patiënten, maar ook de beste professionals in huis hebben die de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en hun persoonlijke ambities waar te maken.

De afdeling en je collega's

Binnen het Collectief Medische Staf (CMS) zijn ruim 170 medisch specialisten in vrije vestiging (stafmaatschap MSB) en in dienstverband actief. De vakgroep Oogheelkunde maakt deel uit van de stafmaatschap MSB. 

Het CMS levert samen met VieCuri hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg. Het CMS hecht veel waarde aan innovatie, kwaliteit en samenwerking binnen de regio.

Dit ben jij

Een ambitieus en een gedreven oogarts die ons team op meerdere fronten kan versterken. Stressbestendig om de groeiende workload te kunnen opvangen en tegelijkertijd creatief en ondernemend om rendement, maar ook plezier uit het werk te halen.

Kortom: een teamspeler.

Dit bieden wij

  • De afdeling oogheelkunde heeft een centrale locatie in Venlo en een locatie in Venray. Alle oogartsen rouleren over voorgenoemde locaties. De afdeling heeft binnen afzienbare tijd een eigen OK-complex in Venlo. Daarnaast wordt intensief samengewerkt met een team specialisten van optometristen, toa’s, orthoptisten en A(n)ios.
  • Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een breed aanbod aan oogheelkundige technieken. De ambitie is om topklinische zorg te leveren en ons zorgaanbod continu te verbeteren. Dit alles in nauwe en goede samenwerking met onze collegae specialisten.
  • VieCuri biedt een dynamische en persoonlijke werkomgeving met korte communicatie-lijnen in een regio met een groot en gevarieerd patiënten aanbod.
  • Toetreding tot de stafmaatschap MSB, vakgroep Oogheelkunde, vindt plaats conform reglement benoemingsprocedure van MSB VieCuri.
  • Werk je liever als Chef de Clinique? Dit is bespreekbaar, evenals de mogelijkheid van parttime werken.

Dit zijn wij
VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie.

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk.

 

Vragen?
Stel ze aan Tessa

 

Tessa Koninkx 
Adviseur Recruitment

E tkoninkx@viecuri.nl
M 06 57164442
T 077 3205555