Oncologieverpleegkundige Longgeneeskunde (in opleiding)

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?


Wil je meer informatie over de functie of over de opleiding neem dan contact op met Eric Hellemons, manager Longgeneeskunde, via telefoonnummer 06-22544121.

Dit wordt je nieuwe baan

Als oncologieverpleegkundige werk je in een multidisciplinaire setting, waarin je samen met artsen, assistenten en je collega-verpleegkundigen verantwoordelijk bent voor het leveren van goede zorg aan de patiënt. Een uitdagende functie waarbij je diverse complexe verpleegtechnische handelingen uit voert, zoals het toedienen van chemokuren. Je coördineert specialistische zorg in samenspraak met en/of onder verwijzing naar andere disciplines. Je begeleidt patiënten en situaties waarin specifieke problemen of familiaire issues aan de orde zijn. Waar nodig bied je intensieve begeleiding bij bijvoorbeeld opname na een ingreep, bij en na een slechtnieuwsgesprek of in een terminale fase. Je geeft mede scholing in de vorm van klinische lessen en/of themabijeenkomsten. Complexe zorgproblemen kun je zoveel mogelijk zelfstandig oplossen.

Tevens lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling middels het programma Productive Ward. Hiernaast durf en wil je regie nemen conform het gedachtegoed Shared Governance. We bieden een werkomgeving waarin altijd gekeken wordt naar hoe de zorg beter kan en op welke manier we het voor onszelf leuker kunnen maken. Daarnaast begeleid je nieuwe collega’s, leerlingen en stagiaires.

Welkom in het team

Uitgangspunt bij multidisciplinaire oncologie is dat de zorg, patiënt- en proces georiënteerd is. Dit vraagt om samenwerking tussen de disciplines die bij de zorgvraag zijn betrokken. Hierbij staat de patiënt centraal. 
Multidisciplinaire zorg verlenen betekent ook dat je uitwisselbaar/inzetbaar bent binnen de Kliniek Interne, oncologische dagbehandeling en de longafdeling. Oncologische zorg is één van de speerpunten van ons beleid. 

De afdeling Longgeneeskunde is een afdeling met  een variabele beddencapaciteit die seizoen afhankelijk is. De afdeling biedt een breed en gevarieerd pakket aan zorg, o.a. chronische en oncologische zorg.

Je komt deel uitmaken van ons gedreven team van verpleegkundigen die allemaal streven naar de beste oncologische zorg. Wij staan open voor nieuwe ontwikkelingen, leren graag van elkaar leren en delen onze kennis graag met andere verpleegkundigen. 

Wat breng je mee?

Je bent een topper in het verpleegkundige vakgebied. Naast een afgeronde opleiding Verpleegkunde heb je de aanvullende opleiding tot oncologieverpleegkundige afgerond óf sta je te popelen om te starten met deze vervolgopleiding.

Je levert een positieve bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen, ontplooit proactief nieuwe initiatieven en je bent geïnteresseerd in hoogwaardige patiëntenzorg in een complexe omgeving. Communicatief en klantgericht, ook bij momenten van hoge werkdruk en/of extreme situaties. 

We hebben je veel te bieden

Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd en als gediplomeerd oncologieverpleegkundige ontvang je salaris in FWG-schaal 50 conform de cao Ziekenhuizen (met een maximaal bruto salaris van € 3.664,- per maand op basis van een 36-urige werkweek).
Tijdens de opleiding ontvang je salaris conform FWG 45. Daarnaast bieden wij 8,33% vakantiegeld, een eindejaars-uitkering van 8,33% en een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder sportarrangementen en verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie: Venlo

Wil je meer informatie over de functie of over de opleiding neem dan contact op met Eric Hellemons, manager Longgeneeskunde, via telefoonnummer 06-22544121.

Heb jij interesse om je verder te ontplooien. Solliciteer dan via onderstaande button “Solliciteren”!