Oncologieverpleegkundige kliniek Interne Geneeskunde

Ben jij een gediplomeerd oncologieverpleegkundige?


Wil je meer informatie over de functie of over de opleiding
neem dan contact op met Niels Stevens, manager Interne Geneeskunde via telefoonnummer 06-22584665.

Dit wordt je nieuwe baan

Als oncologieverpleegkundige werk je in een multidisciplinaire setting, waarin je samen met artsen, assistenten en je collega-verpleegkundigen verantwoordelijk bent voor het leveren van goede zorg aan de patiënt. Een uitdagende functie waarbij je diverse complexe verpleegtechnische handelingen uit voert, zoals het toedienen van chemokuren. Je coördineert specialistische zorg in samenspraak met en/of onder verwijzing naar andere disciplines. Je begeleidt patiënten en situaties waarin specifieke problemen aan de orde zijn. Waar nodig bied je intensieve begeleiding bij bijvoorbeeld opname na een ingreep, bij en na een slechtnieuwsgesprek of in een terminale fase. Je geeft mede scholing in de vorm van klinische lessen en/of themabijeenkomsten. Complexe zorgproblemen kun je zoveel mogelijk zelfstandig oplossen.

Tevens lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling middels het programma Productive Ward. Hiernaast durf en wil je regie nemen conform het gedachtegoed Shared Governance. We bieden een werkomgeving waarin altijd gekeken wordt naar hoe de zorg beter kan en op welke manier we het voor onszelf leuker kunnen maken. Daarnaast begeleid je nieuwe collega’s, leerlingen en stagiaires

Welkom in het team

Uitgangspunt bij multidisciplinaire oncologie is dat de zorg, patiënt- en proces georiënteerd is. Dit vraagt om samenwerking tussen de disciplines die bij de zorgvraag zijn betrokken. Hierbij staat de patiënt centraal. Multidisciplinaire zorg verlenen betekent ook dat je bereid bent om in de toekomst uitwisselbaar/inzetbaar te zijn binnen de 3 oncologische afdelingen binnen VieCuri. Oncologische zorg is één van de speerpunten van ons beleid.

De afdeling Kliniek Interne Oncologie biedt een breed en gevarieerd pakket aan zorg, o.a. aan chronische en oncologische zorg.

Je komt deel uitmaken van ons gedreven team van verpleegkundigen die allemaal streven naar de beste oncologische zorg. Wij staan open voor nieuwe ontwikkelingen, leren graag van elkaar leren en delen onze kennis graag met andere verpleegkundigen.

Wat breng je mee?

Je bent een topper in het verpleegkundige vakgebied. Naast een afgeronde opleiding Verpleegkunde heb je de aanvullende opleiding tot oncologieverpleegkundige afgerond en ben je BIG geregistreerd. 

Je levert een positieve bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen, ontplooit proactief nieuwe initiatieven en je bent geïnteresseerd in hoogwaardige patiëntenzorg in een complexe omgeving. Communicatief en klantgericht, ook bij momenten van hoge werkdruk en/of extreme situaties.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 

  • Je ontvangt een overeenkomst voor onbepaalde tijd, met inachtneming van de reguliere proeftijd.
  • Salariëring geschiedt afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 50 (max € 3.664,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, excl. eventuele ORT).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Praktische informatie

Locatie: Venlo

Wil je meer informatie over de functie of over de opleiding neem dan contact op met Niels Stevens, manager Interne Geneeskunde via telefoonnummer 06-22584665.

Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Solliciteer dan via onderstaande button “Solliciteren”!