Netwerk- en telefoniebeheerder

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan

Als digitale technologie regisseur in de rol van netwerk- en telefoniebeheerder maak je deel uit van het team Medische Techniek en Infrastructurele Diensten. Als (pro)actieve netwerk- en telefoniebeheerder heb je een afwisselende baan en ben je bezig met het beheer van het netwerk en de telefonie infrastructuur. Dit doe je in een omgeving waar veel ruimte is voor verbetering en optimalisatie. Samen met je team kun je een groot verschil maken voor het zorgproces door op jouw domein het juiste beheer uit te voeren. Momenteel wordt de ICT-netwerkomgeving compleet vernieuwd. Je komt binnen op het moment dat we de tweede fase aan het opstarten zijn.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het installeren en configureren van de IT infrastructuur componenten;
 • Het monitoren, optimaliseren en onderhouden van de IT infrastructuur;
 • Het oplossen van ICT storingen en problemen in de IT infrastructuur van het ziekenhuis;
 • De dienstverlening van externe leveranciers regisseren, monitoren en bijsturen;
 • Het geven van technische ondersteuning en bijhouden van documentatie;
 • Het proactief signaleren van risico’s die we als ziekenhuis lopen binnen onze IT infrastructuur en het proactief adviseren over het voorkomen van risico’s voor een veilig en betrouwbare ICT omgeving.

De afdeling en je collega's

Je gaat werken in het cluster Medische Infrastructurele & Communicatie Technologie (MICT). Samen met zo’n 52 collega’s ben je verantwoordelijk voor de optimale ondersteuning van de bedrijfsprocessen van VieCuri met informatie- en digitale technologie over de hele keten. Dit vraagt veel afstemming en coördinatie tussen gebruikers, belanghebbenden, de interne MICT organisatie, leveranciers en ketenpartners. Als netwerk- telefoniebeheerder werk je in een team met ongeveer 20 directe collega’s binnen de afdeling Medische Techniek en Infrastructurele diensten (MTID). Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ICT infrastructuur van het ziekenhuis. 

Binnen onze afdeling is er veel ruimte  zijn er veel mogelijkheden als het gaat om te leren en jezelf te ontwikkelen. Er is daarnaast ruimte voor initiatieven en er heerst een informele sfeer.  Je komt in een team met gedreven collega's met gevoel voor humor, waarmee je gezamenlijke resultaten bereikt. Je ziet een team van professionals die elke dag met enthousiasme werken aan de missie van onze organisatie: met verstand van zaken en gevoel voor mensen leveren wij een uitstekende bijdrage aan de gezondheid van patiënten in Noord-Limburg. Als netwerk- telefoniebeheer neem je net als je collega’s deel aan consignatiediensten. 

Dit ben jij
 • Je beschikt over minimaal mbo 4 werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met vakgerichte vervolgopleidingen richting ICT of Informatica;
 • Je hebt ruime kennis en ervaring met het beheren en monitoren van ICT-infrastructuren, kennis van ICT-netwerkapparatuur en kennis van telefonie infrastructuur. Je hebt eerder gewerkt met Cisco netwerken en bent CCNA getraind;
 • Je hebt ervaring op het gebied van Cisco Callcenter (UCCX) en Callmanager (CUCM) en je beschikt over kennis voor bedienapplicaties voor de telefonie omgeving;
 • Je bent bekend met VOS/MOS omgevingen;
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in Nederlands en Engels; 
 • Je bent in staat hoofd- van bijzaken te onderscheiden en prioriteiten te stellen; 
 • Werken in een hectische omgeving is jou niet onbekend en je zorgt voor continuïteit in de bedrijfsvoering; 
 • Sociale vaardigheden zijn essentieel, omdat je met in- en externe klanten te maken hebt; 
 • Je hebt overtuigingskracht en uitstekende adviesvaardigheden;
 • Tot slot ben je proactief, leergierig en een echte aanpakker.

Dit bieden wij
 • In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden;
 • Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 50 van de cao Ziekenhuizen (maximaal  € 4.324,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering; 
 • Een aantrekkelijke regeling voor het reizen met openbaar vervoer met korting tussen 30% en 60%;
 • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. 

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk. 

 

Vragen?
Stel ze aan Loes

 

 

 

Loes Thijssen-Houben
Adviseur Recruitment

E loeshouben@viecuri.nl
M 06 57411108
T 077 3205022