Microsoft 365 beheerder

Word jij onze Microsoft 365 expert? 


Meer informatie? Rutger Veenendaal, Manager Technologie Management, vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is bereikbaar via de mail rveenendaal@viecuri.nl.

Dit wordt je nieuwe baan

In de functie van Microsoft 365 beheerder binnen VieCuri heb je een afwisselende baan en zie je de vele kanten van het ICT vak en de infrastructuur hier rond omheen. Dit doe je in een omgeving waar veel ruimte is voor verbetering en optimalisatie. Samen met je team kun je een groot verschil maken voor het zorgproces door op jouw domein de juiste dingen te doen. Dit alles met een focus om de ambities m.b.t. de digitale zorg transitie waar te maken. 

In je functie ga je onder andere aan de slag met de volgende werkzaamheden: 

 • Meewerken aan projecten en migraties op het gebied van Microsoft 365, Onedrive en SharePoint;
 • Meewerken aan de transitie naar de cloud (Azure);
 • Beheren van rechten (Active Directory / Azure Active Directory);
 • Het geven van gebruikersondersteuning en bijhouden van documentatie;
 • Het constant bezighouden met het monitoren, optimaliseren en onderhouden van de IT infrastructuur;
 • Het oplossen van ICT problemen en storingen in de IT infrastructuur van het ziekenhuis;
 • Regiefunctie: het leveren van ondersteuning vanuit een regiefunctie over en naar leveranciers toe;
 • De dienstverlening van externe leveranciers regisseren, monitoren en bijsturen.

Welkom in het team

Je gaat werken op de afdeling Informatisering en Automatisering (I&A). Samen met zo’n 50 collega’s ben je verantwoordelijk voor de optimale ondersteuning van de bedrijfsprocessen van VieCuri met informatie- en digitale technologie over de hele keten. Dit vraagt veel afstemming en coördinatie tussen gebruikers, belanghebbenden, de interne I&A organisatie, leveranciers en ketenpartners. Als Systeembeheerder werk je in een team met 22 directe collega’s binnen de afdeling Technologie Management. Deze eenheid is verantwoordelijk voor de ICT infrastructuur van het ziekenhuis.

De komende jaren zal er een professionaliseringsslag in de dienstverlening van het cluster I&A worden doorgevoerd waarbij klantgerichtheid, structuur en proactief beheer tot de kernwaarden horen. Binnen ons team is er veel ruimte voor initiatieven, ambitie, humor en er heerst een informele sfeer. 

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, aangevuld met vakgerichte vervolgopleidingen richting ICT of Informatica;
 • Aantoonbare ervaring met Micosoft 365, Sharepoint online en Onedrive;
 • Relevante en benodigde Microsoft 365 certificering;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een servicegerichte en klantgerichte instelling die constructief bijdraagt aan de samenwerking met diverse stakeholders binnen en buiten ons ziekenhuis. Denk hierbij aan contact met technici, leveranciers en de interne “klanten” binnen onze organisatie;
 • Gevoel voor systematiek en ordelijkheid is noodzakelijk om de voorkomende problemen en vraagstukken effectief en efficiënt te kunnen oplossen;
 • Integriteit en betrouwbaarheid zijn vereist bij het hebben van inzicht in vertrouwelijke, persoonlijke en instellingsinformatie.

We hebben je veel te bieden

Binnen onze afdeling is er veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je komt in een team met gedreven collega's met gevoel voor humor, waarmee je gezamenlijke resultaten bereikt. Je ziet een team van professionals die elke dag met enthousiasme werken aan de missie van onze organisatie: met verstand van zaken en gevoel voor mensen leveren wij een uitstekende bijdrage aan de gezondheid van patiënten in Noord-Limburg.

 • In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden;
 • Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 50 tot een maximum van € 3774,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week);
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering ; 
 • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Praktische informatie

Locatie: Venray is je standplaats maar je werkt ook met regelmaat op onze locatie in Venlo.

Ben jij de gemotiveerde kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Rutger Veenendaal, Manager Technologie Management, vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is bereikbaar via de mail rveenendaal@viecuri.nl.

Krijg jij energie van deze functie? Klik op onderstaande button en voeg je motivatiebrief en cv toe vóór 18 januari 2020.