Medewerker spoelkeuken

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan
Voor onze centrale keuken zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker voor in onze spoelkeuken. Jij bent verantwoordelijk voor het op orde houden van de spoelkeuken. Door jouw harde werk wordt de afwas gedaan en blijft de keuken netjes. Daarnaast zorg jij in de spoelkeuken dat de voorraden servies en bestek op peil zijn en dat alle gebruikte spullen uit de keuken weer schoon en netjes zijn.  Naast je werkzaamheden in de keuken zorg je ervoor dat de koffiecorners in orde zijn. Je vult bekers aan, zorgt dat er voldoende koffiebonen in de apparaten zitten en maakt de apparaten schoon. De afwas breng je naar de spoelkeuken waar je deze weer gebruiksklaar maakt. Jouw inzet is onmisbaar om ervoor te zorgen dat onze medewerkers, bezoekers en patiënten heerlijk kunnen genieten van de maaltijden en hun koffie! Waarom werken als afwasser in een ziekenhuis? Eén van de grote voordelen is dat we de lange en late horeca-tijden hier niet kennen. Jij werkt diensten van 4, 6 of 8 uur lang tussen 7:30 en 16:00 uur. Je zult af en toe in het weekend werken tot maximaal 15:00 uur. Je wordt maximaal 3 tot 4 dagen per week ingepland en we zorgen ervoor dat je 2 maanden van te voren weet wat je rooster is. Daarnaast mag je één doordeweekse dag aangeven waarop je niet wil worden ingepland.

De afdeling en je collega's
Samen met alle collega's verzorgen wij iedere dag de maaltijdvoorziening voor de patiënten van VieCuri. Onder het motto "Goede zorg, die proef je!" staan we voor onze dienstverlening én voor elkaar. Daar draag jij als medewerker afwas een belangrijk steentje aan bij! Binnen het team is er veel ruimte voor humor en er heerst een informele onderlinge sfeer.

Dit ben jij
  • Je bent minimaal 18 jaar en bent voor 16 uur in de week beschikbaar.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in taal en geschrift.
  • Je bent sociaal in omgang, wilt graag aanpakken en kunt goed zelfstandig werken.  
  • Je kunt ingepland worden op maandag t/m zondag tussen 7.30 en 16.00 uur in diensten van 4, 6 of 8 uur.

Dit bieden wij
VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.Wat kan je nog meer van ons verwachten?
  • Een goed salaris volgens de CAO Ziekenhuizen in FWG 15 (max. € 2.529 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Per 1 december komt daar 5% bovenop en per 1 juni 2024 nog eens 5%;
  • In eerste instantie bieden we een tijdelijk contract tot 1 januari 2024 aan, met uitzicht op verlenging;
  • Een leuke afwisselende baan;
  • Een fijn team met leuke collega's.
We maken graag kennis met jou! Kom je binnenkort langs?

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. 

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk. 

 

Vragen?
Stel ze aan Tessa

 

 

 

Tessa Koninkx
Adviseur Recruitment

E tkoninkx@viecuri.nl
M 06 57164442
T 077 3205022