Medewerker restaurant/catering

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan
'Iedere dag ga ik met een grote glimlach naar mijn werk om de bezoekers en medewerkers van VieCuri te voorzien van een heerlijke maaltijd of een kop koffie! Snel schakelen, oplossingsgericht denken en flink de handen uit mijn mouwen steken is wat ik het liefste doe. Gastvrijheid zit echt in mijn bloed'.  Met jouw positieve instelling ben jij hét gezicht voor zowel onze medewerkers als onze patiënten en bezoekers. Als Medewerker Restaurant/Catering zorg jij voor de ultieme gastvrijheidsbeleving en zet je graag dat stapje extra om je gasten te laten genieten van onze verse producten en heerlijke koffie. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de smakelijke presentatie van de maaltijden in onze restaurants Thuiz en La Vie. Je bereid de lunchgerechten, draagt zorg voor de correcte uitgifte en bediening van de kassa.  Verder:
  • heb je flexibele werktijden tussen 7.30 en 20.00 uur;
  • afhankelijk van cateringpartijen kun je in de avonden of weekenden flexibel ingepland worden;
  • kun je naast locatie Venlo ook op ander locaties ingezet worden;
  • werk je volgens een rooster waarbij je werkdagen wekelijks kunnen wisselen, uiteraard wordt dit rooster op tijd bekend gemaakt.

De afdeling en je collega's
Samen met jouw 34 collega's ontvang je onze patiënten en bezoekers in zowel restaurant La Vie als in Thuiz, waar ook het personeel van VieCuri een hapje komt eten. Ook tijdens een speciale gelegenheid zoals een uitgebreide lunch, jubileumborrel ben jij van de partij en bedien je jouw gasten met een glimlach. Wij zijn een goed samenwerkend team waarbij humor en hard werken goed hand in hand gaat. Wij staan voor elkaar en vinden het belangrijk om zaken direct uit te spreken en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dit ben jij
De collega waar we naar op zoek zijn is mimimaal 18 jaar en beheerst de Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift. Naast aantoonbare werkervaring in de catering/horeca beschik je over het HACCP certificaat of kun je dit op korte termijn behalen. Je schakelt snel tussen de diverse werkzaamheden en zet graag je beste beentje voor om onderscheidend te zijn. Ook ben je gastvrij, representatief, flexibel en toon je oprechte interesse in je gasten en de producten waar je mee werkt. Je bent in staat om de procedures conform de hygiënecode voor voedingsverzorging in zorginstellingen en richtlijnen van voedingscentrum Nederland snel eigen te maken, hiervoor beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Kortom je bent enthousiast, klantgericht, werkt zelfstandig en bovenal hygiënisch. 

Dit bieden wij
VieCuri Medisch Centrum wil het beste uit medewerkers naar boven halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Je ontvangt van ons: 
  • Een aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedvinden.
  • Salariëring volgens cao Ziekenhuizen in FWG 20 max. € 2.682,- bruto per maand (op basis van 36-uur per week) afhankelijk van ervaring.
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van een groot aanbod GoodHabitz e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. 

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk. 

 

Vragen?
Stel ze aan Tessa

 

 

 

Tessa Koninkx
Adviseur Recruitment

E tkoninkx@viecuri.nl
M 06 57164442
T 077 3205022