MDL verpleegkundige

Kom jij het team Maag, Darm en Lever versterken?


Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door
VE Manager Jeanne Luijten, zij is bereikbaar via telefoonnummer 
06-12429523.

Dit wordt je nieuwe baan

De zorg voor mensen met een aandoening aan de maag, darm of lever neemt toe, zowel in omvang als in complexiteit. Daarnaast begeleid je nieuwe collega’s, leerlingen en stagiairs.verpleegkundige op de afdeling MDL draag je zorg voor de continuïteit in zorgverlening en de begeleiding van toegewezen patiënten. Je krijgt te maken met hoog-complexe zorg en een grote diversiteit aan ziektebeelden en patiënten. 

Jouw collega’s zijn net als jij bevlogen vakmensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je vindt het leuk om in een omgeving te werken waarin altijd gekeken wordt naar hoe de zorg beter kan en op welke manier we het onszelf leuker kunnen maken.

Welkom in het team

De afdeling MDL is een afdeling met een beddencapaciteit van 18 bedden. De afdeling biedt een breed en gevarieerd pakket aan zorg, o.a. acute, chronische en oncologische zorg. Waarbij conventionele en vernieuwende (endoscopische) onderzoeken en behandelingen dagelijks een groot deel uit maken van onze patiëntenzorg.

Heb jij ZIN om Samen met enthousiaste collega’s Verantwoordelijk en Vraaggericht te werken op een afdeling waar het iedere dag weer anders is? Kom dan deel uit maken van een team dat samen met jou wil werken aan het verbeteren van een steeds veranderend arbeids- en zorgproces.

Wat breng je mee?

  • Jouw diploma Verpleegkundige.
  • Jouw professionele en bevlogen houding met passie voor jouw vak.
  • Flexibiliteit, collegialiteit en stressbestendigheid.
  • Een open mind voor verandering, waarbij je actieve bijdrage gewenst is.
  • Je bent een daadkrachtige teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Je ontvangt binnen VieCuri: 

  • Je ontvangt een dienstverband voor onbepaalde tijd, arbeidsuren in overleg.
  • Salariëring geschiedt volgens cao Ziekenhuizen, conform FWG 45 (max. € 3.225,- bij een 36-urige werkweek).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie Venlo

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door VE Manager Jeanne Luijten, zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-12429523.

Lijkt jou dit een leuke functie, reageer dan via onderstaande button "Solliciteren".