Leerling dialyseverpleegkundige (28-36 uur)

Wil jij de opleiding tot Dialyseverpleegkundige volgen? Dit is je kans!


Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Marjo van den Essen of Marie-Louise van Kruchten, Teamleiders Dialyse, telefoon: 077-3205915.

Dit wordt je nieuwe baan

Als dialyseverpleegkundige ben je, na een gedegen scholing, verantwoordelijk voor het uitvoeren van een adequate nierfunctievervangende behandeling. Je bent daarbij als zorgcoördinator verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg rond de aan jou toegewezen patiënt(en). Tenslotte krijg je maximaal ruimte om jezelf verder te ontplooien, dit in belang van onze afdeling en je eigen functioneren. Scholing en bijscholing zijn belangrijke elementen voor het in stand houden van onze benodigde kennis, hiervoor bieden wij ruime gelegenheid om aan deel te nemen, zowel locaal als nationaal.

Welkom in het team

Op de dialyseafdeling staat de patiënt centraal, daarnaast willen we een goede werkplek voor onszelf en een goede zorgaanbieder zijn. Binnen een ruim adherentiegebied is de dialyseafdeling van VieCuri, met afdelingen op verschillende locaties, verantwoordelijk voor de uitvoering van adequate dialyse. Wij bieden alle vormen van nierfunctievervangende behandeling behalve niertransplantatie. Wel wordt er zorg gedragen voor de voorbereidingen van een eventuele niertransplantatie. De mix van centrumdialyse, peritoneaaldialyse en thuishemodialyse (Vitaal Thuisdialyse) is bijzonder in Nederland. We staan dan ook hoog aangeschreven binnen de nierfunctievervangende therapie in Nederland. De dialyseafdeling beschikt over het HKZ-certificaat.

Wat breng je mee?

Je beschikt over het diploma verpleegkundige op mbo of hbo niveau en je bent  BIG geregistreerd. Daarbij  heb je minimaal 1 jaar ervaring als gediplomeerd verpleegkundige in een ziekenhuis.

Je vindt het leuk om op verschillende locaties van VieCuri en Vitaal Thuisdialyse te werken en hebt ook affiniteit met het werken in de thuissituatie. In jouw patiëntgerichte houding, maak je makkelijk contact en onderhoud je zonder moeite gesprekken. Je bent in het bezit van een auto en rijbewijs B. Flexibel werken, dag-, middag- en avonddiensten, zowel doordeweeks als in het weekend is voor jou geen probleem.

We hebben je veel te bieden

De looptijd van de opleiding bedraagt ongeveer 12-15 maanden. Plaatsing op de afdeling Dialyse is eerst voor de duur van de opleiding. Voor de salariëring gelden de voorwaarden conform 'beloningsbeleid opleidingen in de zorg' binnen VieCuri met maximale inschaling conform FWG 45, na diplomering conform FWG 50. De overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO Ziekenhuizen. Daarnaast bieden wij onder de naam FlexieCuri nog een uitgebreid pakket flexibele arbeidsvoorwaarden, zoals sportarrangementen en verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie; Venlo, Venray en Vitaal Thuisdialyse

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Marjo van den Essen of Marie-Louise van Kruchten, Teamleiders Dialyse, telefoon: 077-3205915.

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan via op de button ‘solliciteren’.