Laborant Bloedafname Buitendienst (20 uur)

Ben jij de laborant die we zoeken en vind je het leuk om op verschillende locaties te werken? Lees dan verder.


Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Dorien Engels, teamleider Buitendienst, zij is bereikbaar via telefoon 077-320 5213.

Dit wordt je nieuwe baan

Als laborant buitendienst verzamel je volgens richtlijnen diverse soorten monsters en doe je de bewerking hiervan t.b.v. analyse of verzending. Daarbij verwerk je administratief de aanvragen. Verder verzamel je de voor de stollingstherapie relevante medische gegevens.

Deze werkzaamheden vinden voor deze functie voornamelijk plaats in buitenposten en bij patiënten aan huis. Je wordt ingezet op basis van 5 dagdelen per week.

Welkom in het team

In het Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium van VieCuri levert een team van ruim 130 mensen de ondersteuning in de diagnostiek voor de patiënten in Noord-Limburg. Deze ondersteuning is verdeeld over de afdelingen poliklinische bloedafname, analytisch laboratorium en de externe bloedafnamedienst.

Wat breng je mee?

Je hebt een medische laboratoriumopleiding (of relevante opleiding) afgerond of je bent doktersassistent. Bij voorkeur heb je een goede vaardigheid in de veneuze bloedafname. Je bent in het bezit van rijbewijs B en je hebt de beschikking over een auto.
Verder beschik je over een computer of laptop en een e-mailadres en ben je in staat werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Tot slot ben je flexibel inzetbaar en hebt een klantvriendelijke houding.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Je ontvangt binnen VieCuri: 

  • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden;
  • Salariëring geschiedt volgens cao Ziekenhuizen, conform FWG 35 (max. € 2.798,- bij een 36-urige werkweek);
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering; 
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Praktische informatie

Locatie Noord-Limburg: verzorgingsgebied van VieCuri (Noord-Limburg)

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Dorien Engels, teamleider Buitendienst, zij is bereikbaar via telefoon 077-320 5213.

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan voor 23 februari 2020 via onderstaande button 'solliciteren'.