Laborant Bloedafname

Gastvrije collega gezocht voor onze bloedafname en prikdienst.


Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Dorien Engels, teamleider Buitendienst, zij is bereikbaar via telefoon 077-320 5213.

Dit wordt je nieuwe baan

In deze zelfstandige functie verricht je venapuncties bij patiënten op onze prikposten in de regio Noord-Limburg of bij patiënten aan huis. Jij weet patiënten die het spannend vinden vakkundig en vriendelijk gerust te stellen. Daarnaast zorg je ervoor dat alle binnenkomende materialen snel en volgens procedures voorbewerkt worden ten behoeve van analyse, opslag of trials op een van onze locaties. Verder verzamel je de voor de stollingstherapie relevante medische gegevens. 

Welkom in het team

In het Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium van VieCuri levert een team van ruim 130 mensen de ondersteuning in de diagnostiek voor de patiënten in Noord-Limburg.
Deze ondersteuning is verdeeld over de afdelingen poliklinische bloedafname, analytisch laboratorium en de externe bloedafnamedienst.

Wat breng je mee?

Je hebt een enorme dosis enthousiasme en een groot gevoel voor zorgvuldigheid. Je bent prettig in de omgang zowel naar patiënten als collega's.

Je hebt een medische laboratoriumopleiding afgerond, je bent in het bezit van het diploma Doktersassistent of hebt een andere medisch relevante opleiding afgerond. Bij voorkeur heb je een goede vaardigheid in de veneuze bloedafname. Je vindt het leuk om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Het kan af en toe behoorlijk druk zijn en dan wordt er veel van je gevraagd. Je laat je dan niet gek maken en blijft onze patiënten vriendelijk en geduldig benaderen. Omdat wij onze patiëntenzorg continu willen verbeteren, stellen we het op prijs als je hierin actief meedenkt.

Naast het rijbewijs en eigen vervoer beschik je over een computer of laptop.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 

  • In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband voor een jaar.
  • Salariëring geschiedt volgens cao Ziekenhuizen, in FWG 30/35 (max. € 2.882,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Venlo: Locatie Noord-Limburg: verzorgingsgebied van VieCuri 

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Dorien Engels, teamleider Buitendienst, zij is bereikbaar via telefoon 077-320 5213.

Heb je interesse in deze functie? Klik op onderstaande button en voeg je motivatiebrief en cv toe.