Interventieradioloog

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan
VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. De STZ-status maakt dat wij een belangrijke opleidingsplek zijn voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Het welzijn en werkplezier van onze collega’s vinden wij erg belangrijk. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Op deze manier nemen we ook op de lange termijn onze verantwoordelijkheid in het leveren van goede, betaalbare en toegankelijke zorg. Dit doen we uiteraard altijd samen met onze patiënten én met onze zorgpartners. Kijk voor meer informatie ook op www.viecurisamenvoorgezondheid.nl. Binnen het Collectief Medische Staf (CMS) zijn ruim 170 medisch specialisten actief, waarvan ca. 120 medisch specialisten in vrije vestiging (stafmaatschap MSB VieCuri) en ca. 50 in dienstverband bij VieCuri. Het CMS hecht veel waarde aan het verlenen van hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg, onderzoek & innovatie, kwaliteit en regionale samenwerking.

De afdeling en je collega's
De afdeling Medische Beeldvorming (Radiologie - Nucleaire Geneeskunde) heeft een centrale en een decentrale (Centrum voor Diagnostiek) locatie in Venlo en een locatie in Venray. Daarnaast is er een decentrale locatie in Helden-Panningen. De huidige afdeling heeft naast een angio-interventie complex, twee multislice CT- en twee MRI-scanners. Verder beschikt de afdeling over een dubbelkops gammacamera, een SPECT-CT, een PET-CT. Daarnaast zullen in de nabije toekomst een 3e CT en MRI (3 Tesla) worden gerealiseerd.

Dit ben jij
Je bent gecertificeerd als interventieradioloog en geregistreerd bij de N.V.I.R. Daarnaast heb je nog een tweede aandachtsgebied, bij voorkeur abdomen of thorax/cardio. Je bent gedreven en streeft naar betrouwbare en hoogwaardige patiëntenzorg. Als collega ben je een teamspeler die gaat voor groepsresultaat. Kortom: Een teamspeler met ervaring.

Dit bieden wij
  • Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een breed aanbod aan radiologische én nucleair geneeskundige technieken. De ambitie is om topklinische zorg te leveren en ons zorgaanbod continu te verbeteren. Dit alles in nauwe en goede samenwerking met onze collegae poortspecialisten.
  • Het VieCuri biedt medisch specialisten een dynamische en persoonlijke werkomgeving met korte communicatie lijnen tussen medisch specialisten in een regio met een groot en gevarieerd patiëntenaanbod.
  • Toetreding tot de stafmaatschap MSB, vakgroep Medische Beeldvorming, vindt plaats conform reglement benoemingsprocedure van MSB VieCuri.

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. 

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk. 

 

Vragen?
Stel ze aan Tessa

 

 

 

Tessa Koninkx
Adviseur Recruitment

E tkoninkx@viecuri.nl
M 06 57164442
T 077 3205022