Interventieradioloog 


Inlichtingen over deze functie worden u graag verstrekt door de interventieradiologen Arnoldussen (sein 5071) of Firanescu (sein 745) of via het secretariaat (mw. K. Sax), tel. 077-3205555 (sein 281). 

 

VieCuri is een opleidingsziekenhuis met locaties in Venlo en Venray en enkele buitenpoli’s in omliggende gemeenten. Werken bij VieCuri betekent werken in een ziekenhuis met ruimte voor professionals. Meer ruimte en verantwoordelijkheid om je beroep uit te oefenen. VieCuri maakt deel uit van een samenwerkingsverband van achtentwintig grote opleidingsziekenhuizen die hooggespecialiseerde medische zorg verlenen: de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ). 
Als opleidingsziekenhuis investeren wij in onze mensen. Zodat we niet alleen de beste zorg kunnen bieden aan onze patiënten, maar ook de beste professionals in huis hebben die de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en hun persoonlijke ambities waar te maken.

 

Op 1 januari 2015 is het Collectief Medisch specialisten (CMS) gestart. Binnen het CMS zijn ruim 170 medisch specialisten in vrije vestiging en in dienstverband actief. Het CMS levert samen met Viecuri
hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg. Het CMS hecht veel waarde aan innovatie, kwaliteit en samenwerking binnen de regio. 

De vakgroep Radiologie – Nucleaire Geneeskunde VieCuri medisch centrum zoekt PER DIRECT een:


Interventieradioloog m/v
(0.7 – 0.9 FTE)

Wij zoeken

Wegens permanente uitval door ziekte van een collega is de vakgroep radiologie-nucleaire geneeskunde op zoek naar een nieuwe interventieradioloog om het team te versterken. In eerste instantie is er de mogelijkheid voor een aanstelling van 1 jaar, waarbij in verband met de uitval en naderende pensionering van een van de interventieradiologen bij bewezen geschiktheid, een aanstelling voor de langere termijn tot de mogelijkheden behoort.  

 • Onze afdeling staat aan de vooravond van een volledige (ver) nieuwbouw waarbij onze modaliteiten zullen worden uitgebreid met state-of-the-art, high-end apparatuur, waarmee we onze topklinische status binnen de regio en daarbuiten zullen versterken. Onderdeel hiervan is een angio-interventie-complex met eigen beddenfunctionaliteit. Als nieuwe collega wordt van u een actieve en enthousiaste participatie in dit proces verwacht om samen met ons een moderne, kwalitatief hoogwaardige afdeling te bouwen en als team samen verder te groeien.
   
 • Vanwege de intensieve samenwerking op het gebied van patiëntenzorg met de klinische afdelingen, zijn goede communicatieve en sociale vaardigheden een vereiste. Als collega bent u empathisch en een teamplayer die gaat voor het groepsresultaat, maar ook iemand die een bindende factor is voor de groep. U maakt goede afspraken, bent flexibel, collegiaal en gedreven. Als professional bent u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de dynamische radiologische wereld. 

We hebben je veel te bieden

 • De vakgroep Radiologie-Nucleaire Geneeskunde Noord-Limburg is een enthousiaste en gemotiveerde multidisciplinaire vakgroep, bestaande uit twaalf radiologen, twee nucleair geneeskundigen en twee chefs de clinique radiologie. 
   
 • De afdeling medische beeldvorming (radiologie-nucleaire geneeskunde) heeft een centrale en een decentrale (Centrum voor Diagnostiek) locatie in Venlo en een locatie in Venray. Daarnaast is er een decentrale locatie in Helden-Panningen. Alle radiologen rouleren over voorgenoemde locaties. De huidige afdeling heeft onder andere twee multislice CT- en twee MRI-scanners. Verder beschikt de afdeling over een dubbelkops gammacamera, een SPECT-CT, een PET-CT en een tweetal Interventiekamers. 
   
 • Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een breed aanbod aan radiologische en nucleair geneeskundige technieken. Op het vlak van de interventieradiologie wordt het vak in de volle breedte uitgeoefend met perifere en centrale vasculaire en non-vasculaire interventies. Ook nieuwe ontwikkelingen zijn of worden geïmplementeerd in de klinische zorgpaden zoals prostaatarterie-embolisatie, ablatie van schildkliernoduli en veneuze interventies. De ambitie is om topklinische zorg te leveren en ons zorgaanbod continu te verbeteren, inbreng van nieuwe technieken en inzichten is altijd welkom en wordt aangemoedigd.
   
 • De geplande nieuwbouw zal een basis bieden aan onze afdeling van de toekomst. Er zijn concrete plannen voor een nieuw interventiecomplex en komt er uitbreiding van de MRI- (3T), CT- en PET-CT-capaciteit. Op korte termijn zal een cardiostraat worden ingericht. Daarnaast zijn er vergevorderde plannen voor het uitbreiden van de beeldvorming met PET-CT d.m.v. tracers (cyclotron)  voor cardiale beeldvorming ( ischemie detectie en micro vasculaire ziekte) en oncologische beeldvorming. Daarmee zullen deuren voor meer research- en opleidingsmogelijkheden worden geopend. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met onze poortspecialisten.

Praktische informatie

Locatie: Venlo

Inlichtingen over deze functie worden u graag verstrekt door de interventieradiologen Arnoldussen (sein 5071) of Firanescu (sein 745) of via het secretariaat (mw. K. Sax), tel. 077-3205555 (sein 281). 

Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van uw CV, kunt u per ommegaande richten aan rosaliejanssen@viecuri.nl, adviseur P&O.