Waarnemend Intensivist (36-45 uur)

De vakgroep Intensivisten zoekt i.v.m. zwangerschapsverlof van een collega een waarnemend intensivist  voor 5 maanden.


Voor verdere informatie kun je contact opnemen met dr. Jannet Mehagnoul-Schipper, medisch hoofd IC via telefoonnummer 077-320 6123 of met Martien Massoeurs, bedrijfsvoerend manager IC, via telefoonnummer 077-320 6377.

Dit wordt je nieuwe baan

De vakgroep intensivisten heeft een open, respectvolle, maar ook ambitieuze werkwijze. Wij streven naar optimale patiëntenzorg en een uitstekende dienstverlening aan familie, medebehandelaars, interne en externe verwijzers. Je verricht consultatieve taken op de verpleegafdelingen (het CIV/SIT team) en SEH. Naast de breedte van de IC zorg. ben je ook betrokken bij de traumaopvang, het reanimatieteam en het acute PCI team.

Er heerst een goed opleidingsklimaat en er vindt deelname aan wetenschappelijk onderzoek plaats. Wij werken uiteraard mee aan vigerende kwaliteitsinitiatieven.

Wij zoeken een enthousiaste intensivist die zich herkent in het brede profiel van onze vakgroep intensivisten en die ons tijdelijk wil ondersteunen. 

Welkom in het team

Het STZ ziekenhuis VieCuri heeft een level II IC op locatie Venlo met 12 operationele bedden voor hoog complexe IC-zorg met (invasieve) beademing en 4 bedden voor laagcomplexe IC/MC-zorg. Naast de vakgroep van 7 intensivisten is er een volledige voorwacht door arts-assistenten, waarvan 1,0-2,0 fte AIOS (interne geneeskunde, heelkunde) en 6,0-7,0 fte ANIOS-IC.

Enkele kerngetallen van het afgelopen jaar zijn: circa 950 opnames, 4100 behandeldagen, 2000 beademingsdagen, en 100 dialysedagen. De IC maakt deel uit van het regionaal IC-netwerk ICUZON.

Wat breng je mee?

Jij bent een flexibele allround intensivist met goede sociale vaardigheden, die constructieve samenwerking in het team en met andere disciplines belangrijk vindt.
Je bent organisatorisch goed onderlegd en zoekt uitdagingen op.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende functie binnen een professioneel team met goede en prettige collegiale verhoudingen in een fijne dynamische werkomgeving. 

Arbeidsvoorwaarden zijn conform AMS-regeling.

Praktische informatie

Locatie Venlo

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met dr. Jannet Mehagnoul-Schipper, medisch hoofd IC via telefoonnummer 077-320 6123 of met Martien Massoeurs, bedrijfsvoerend manager IC, via telefoonnummer
077-320 6377.

Heb jij interesse in deze tijdelijke functie? Reageer dan vóór 25 januari aanstaande via onderstaande button "solliciteren".