Gezondheidszorgpsycholoog of Psycholoog (28-36 uur)


Nadere inlichtingen kun je telefonisch inwinnen bij de heer dr. Eric van Balen, klinisch psycholoog/klinisch neuropsycholoog en medisch leider van de Medische Psychologie, telefoon
06-30093616 of drs. Jeroen Roor, klinisch neuropsycholoog, telefoon 077-3205695.

Dit wordt je nieuwe baan

Je verricht (poli)klinische werkzaamheden voor volwassenen en ouderen, o.a. ten behoeve van de geriatrie en afhankelijk van de omvang van de aanstelling ook voor andere medische specialismen. De zorg voor ouderen vraagt specifieke aandacht. VieCuri heeft de ambitie te groeien naar een center of exellence in de zorg voor ouderen. Het aandeel van de Medische Psychologie hierin is binnen VieCuri goed geborgd, en jij levert daar een belangrijke bijdrage aan.

De taken omvatten intake en indicatiestelling, testpsychologisch onderzoek, psychodiagnostiek, psychologische interventies en overige professionele taken zoals multidisciplinair teamoverleg, groepsgerichte voorlichting en consultatie.

Als (basis)psycholoog krijg je patiëntgerichte werkbegeleiding. Verder zijn er mogelijkheden tot onderlinge consultatie en intervisie.

Welkom in het team

Als eigenstandig verantwoordelijke eenheid (VE) onderzoekt en behandelt de Medische Psychologie op indicatie van medisch specialisten patiënten van alle leeftijdscategorieën. De Medische Psychologie heeft een formatie van ongeveer 16 fte bestaande uit klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen, gezondheidszorgpsychologen, basispsychologen, psychologisch medewerkers en secretaresses.

Binnen de afdeling is sprake van complementaire deskundigheden, waarbij collega's gekoppeld zijn aan subspecialisaties. De Medische Psychologie heeft opleidingstrajecten tot klinisch neuropsycholoog, klinisch psycholoog en gezondheidszorgpsycholoog.

Wat breng je mee?

Er wordt van jou verwacht dat je beschikt over:

 • Afgeronde opleiding psychologie op academisch niveau
 • Basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD)
 • Bij voorkeur met een registratie als gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog)
 • Een hoge motivatie
 • Brede belangstelling
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Zelfstandigheid
 • Flexibiliteit

Verder kun je goed samenwerken, sta je voor je vakgebied, en heb je aantoonbare affiniteit met de somatische gezondheidszorg en de oudere mens.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Je ontvangt binnen VieCuri: 

 • Je ontvangt een dienstverband voor 28-36 uur voor bepaalde tijd; 
 • Ben je GZ psycholoog dan is er perspectief op een vaste aanstelling of op termijn wellicht een opleidingsplaats tot Specialist;
 • Ben je Psycholoog dan is er op termijn wellicht perspectief op een opleidingsplaats tot Gezondheidszorgpsycholoog;
 • Salariëring geschiedt volgens cao Ziekenhuizen, conform FWG 65 (max. € 5.504,- bij een 36-urige werkweek);
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering; 
 • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie Venlo - Venray.

Nadere inlichtingen kun je telefonisch inwinnen bij de heer dr. Eric van Balen, klinisch psycholoog/klinisch neuropsycholoog en medisch leider van de Medische Psychologie, telefoon 06-30093616 of drs. Jeroen Roor, klinisch neuropsycholoog, telefoon 077-3205695.

Interesse in deze functie? Reageer dan voor 27 februari 2020 via onderstaande button 'Solliciteren',