Farmaceutisch medewerker Klinische Farmacie

Omdat stil zitten niets voor jou is!


Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Marjo Juseirov-Swart, VE manager Klinische Farmacie. Zij is te bereiken op telefoonnummer 077 – 320 5185.

Dit wordt je nieuwe baan

Als farmaceutisch medewerker ga je werken op de afdeling Klinische Farmacie. De afdeling Klinische Farmacie bestaande uit de ziekenhuisapotheek en twee poliklinische apotheek levert farmaceutische diensten en zorg  aan patiënten en professionals verbonden aan VieCuri. 

Tevens leveren we farmaceutische zorg aan ruim 2500 cliënten in diverse zorginstellingen in de regio Noord- en Midden Limburg (ouderenzorg, gehandicaptenzorg en psychiatrische zorg) alsmede aan diverse andere externe partijen zoals bijvoorbeeld de ambulancediensten.

Als farmaceutisch medewerker houd je je bezig met het verrichten van diverse handelingen in het kader van de geneesmiddelenlogistiek en/of de geneesmiddelenbereidingen. 

Dit doe je door het:

  • Het ontvangen, verzamelen, uitpakken en opslaan van geneesmiddelen en apotheekartikelen.
  • Het beheer van de decentrale voorraden (kliniek- en polikliniek).
  • Het etiketteren en herverpakken van geneesmiddelen.
  • Het verpakken van geneesmiddelen per patiënt/per toedientijd.
  • Het verrichten van hand- en spandiensten voor alle afdelingen van de Klinische Farmacie.

Welkom in het team

Je gaat onderdeel uitmaken van het team Klinische Farmacie, dat bestaat uit, het hoofd van de Klinische farmacie, de manager bedrijfsvoering, (ziekenhuis-)apothekers (i.o.), teamleiders, apothekersassistenten, farmaceutisch medewerkers, farmaceutisch analisten, stafmedewerkers, kwaliteitsmedewerkers en een secretaresse.

Deze medewerkers werken verdeeld over diverse subafdelingen binnen de Klinische Farmacie: distributie, inkoop, bereidingen, laboratorium, transmuraal en kwaliteit.

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare medewerker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent flexibel, nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast heb jij:

  • Een diploma op mbo 3/4 niveau bij voorkeur een diploma logistiek medewerker of farmaceutisch vakman.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Focus op kwaliteit en klantevredenheid.

En ben jij:

  • Communicatief vaardig.
  • Een teamplayer.

We hebben je veel te bieden

In eerste instantie bieden wij een dienstverband voor de duur van één jaar, met in geval van wederzijdse instemming, mogelijkheid tot verlenging. Je salaris is ingeschaald volgens de cao Ziekenhuizen, in minimaal FWG 30, afhankelijk van je ervaring.
Naast 8,33% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% ontvang je ook een aantrekkelijk pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden genaamd FlexieCuri, met o.a. sportabonnementen en verzekeringen. 

Praktische informatie

Locatie Venlo

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Marjo Juseirov-Swart, VE manager Klinische Farmacie. Zij is te bereiken op telefoonnummer 077 – 320 5185.

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan vóór 16 januari aanstaande via onderstaande button.