Doktersassistent(e) Regiopoli Peel & Maas (24 uur)

Wij bieden een uitdagende plek met veel afwisselende taken voor verschillende specialismen.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lindy Crins, doktersassistente binnen regiopoli Peel & Maas op telefoon nummer 077-3066 466 of Chantalle Coenders, manager regiopoli’s op telefoonnummer 06-23101457.

Dit wordt je nieuwe baan

Als doktersassistent(e) in onze buitenpoli ben je heel allround inzetbaar, je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, ondersteuning en uitwerking van diverse medische en verpleegkundige spreekuren. Daarnaast voer je zelfstandig diverse vormen van diagnostiek uit zoals bloeddrukmetingen, bloedafnames en het maken van ECG’s. 

Aan de centrale balie ben je hét aanspreekpunt voor onze patiënten uit de regio Panningen, je maakt afspraken, je geeft voorlichting en verstrekt informatie over de diverse behandelingen. 

In nauw contact met de poliklinieken in Venlo en Venray lever je een actieve bijdrage aan het verhogen van patiëntvriendelijke en veilige poliklinische zorg en behandeling. Je schakelt met meerdere vakgroepen om de best mogelijke combinaties voor de patiënt te plannen.

Daarnaast draag je jouw verantwoordelijkheid met betrekking tot de logistieke processen van de regiopoli.

Welkom in het team

De Regiopoli’s van VieCuri (Pro Vita in Reuver, Het Zorghoes in Horst en Peel en Maas in Panningen) zijn in het leven geroepen om patiënten dichtbij huis ziekenhuiszorg, mits verantwoord en veilig, aan te bieden. Dit heeft o.a. geresulteerd in Regiopoli Peel en Maas waarin een team van doktersassistentes een breed scala aan spreekuren ondersteunt, coördineert en daarnaast diagnostiek uitvoert. 

Je komt terecht in een klein enthousiast team van 6 collega's waar collegialiteit, humor en hard werken hand in hand gaan. Wij staan voor het leveren van de beste zorg voor onze patiënt. 

Wat breng je mee?

Jij bent een gediplomeerd doktersassistent(e), die bij voorkeur ervaring heeft met het werken in HiX (ChipSoft). Het werken in een Regiopoli vraagt een flexibele inzet, waarbij patiëntvriendelijkheid voorop staat. Je kunt goed omgaan met werkdruk en prioriteiten stellen als dit nodig is. Afwisseling in taken is een gegeven. Als onze nieuwe collega draag je naast verantwoordelijkheid voor je eigen functioneren ook een gedeelde verantwoordelijkheid voor het functioneren van de Regiopoli’s.

We verwachten van jou een positieve bijdrage aan ons team, waarbij collegialiteit een must is. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband prima functioneren waarbij je initiatief toont op alle gebieden. Tevens ben je in het bezit van goede communicatieve eigenschappen.

Kortom: de functie doktersassistent(e) in Regiopoli Peel en Maas is absoluut een boeiende uitdaging. Voel je dit ook bij het lezen van deze vacature? Reageer dan vooral!

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Je ontvangt binnen VieCuri:

  • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden;
  • Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 35 tot een maximum van € 2.798,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie Panningen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lindy Crins, doktersassistente binnen regiopoli Peel & Maas op telefoonnummer 077-3066 466 of Chantalle Coenders, manager regiopoli’s op telefoonnummer 06-23101457.

Interesse in deze functie? Reageer dan vóór 16 januari 2020 via onderstaande button 'solliciteren'.

Op donderdag 23 januari zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden in Panningen.