Doktersassistent KNO (tijdelijk)

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan
Als doktersassistent KNO ken je een gevarieerd en uitdagend takenpakket. Je verricht administratieve taken ter voorbereiding, ondersteuning en afhandeling van de spreekuren, inclusief patiëntenplanning, telefoonafhandeling en correspondentie. Daarnaast bereid je OK-sessies voor en geef je voorlichting aan de patiënt. Je uitdaging haal je onder andere uit het assisteren van de arts, het leveren van nazorg en vervolgens ook uit het zelfstandig uitvoeren van diagnostisch onderzoek op het gebied van allergie, immunotherapie en duizeligheid. Daarnaast heb je veel (telefonisch) patiëntencontact. Met jouw gastvrije houding sta je patiënten graag te woord, maak je afspraken en verstrek je de nodige informatie over procedures, ingrepen en operaties. 

De afdeling en je collega's
Zoals de naam al aangeeft houdt het specialisme Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO) zich bezig met het vaststellen en behandelen van aandoeningen aan keel, neus en oren. Minder bekend is, dat de KNO-arts ook andere aandoeningen in het hoofd- en halsgebied behandelt. Denk hierbij aan problemen van speekselklieren of aan goed- of kwaadaardige gezwellen in het hoofd- of halsgebied. Ook doet de KNO-arts esthetische behandelingen. Denk dan aan neuscorrecties of flapoorcorrecties.  Wij werken met 10 collega-doktersassistenten nauw samen met 5 KNO- artsen en 1 arts-assistent, verdeeld over de locaties Venlo en Venray. Daarnaast zijn er op de afdeling audiologen van het audiologisch centrum werkzaam.

Dit ben jij
Naast relevante en recente werkervaring is een afgeronde opleiding tot doktersassistent (mbo 4) een harde vereiste en ervaring met ChipSoft (HiX) een pré. Verder vul je ons team aan als je beschikt over de volgende eigenschappen:
  • Je bent empatisch en hecht waarde aan de belangen en beleving van de patiënt;
  • Je bent in staat om initiatief te tonen en ondernemend mee te denken in het team;
  • Je bent flexibel en niet bang om eens wat extra’s te doen;
  • Je hebt een professionele uitstraling en weet hoe je net dat beetje meer kunt toevoegen waardoor patiënten het, ondanks de omstandigheden, prettig vinden om bij ons te komen;
  • Je hebt oog voor kwaliteit en voert taken nauwkeurig uit;
  • Je vindt het leuk om samen met je team de beste zorg te leveren voor onze patiënten. 

Dit bieden wij
VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 
  • In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband voor 6 maanden, waar mogelijk en bij wederzijds goedbevinden zal je aanstelling verlengd worden;
  • Salariëring geschiedt volgens cao Ziekenhuizen in FWG 35 maximaal € 3.120 bruto per maand (op basis van bij 36 uur per week) en wordt o.b.v. werkervaring en opleiding ingeschaald.
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van GoodHabitz e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen. 

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. 

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk. 

 

Vragen?
Stel ze aan Tessa

 

 

 

Tessa Koninkx
Adviseur Recruitment

E tkoninkx@viecuri.nl
M 06 57164442
T 077 3205022