Dialyseverpleegkundige gediplomeerd (24-36 uur)

Wil jij werken in een dynamische omgeving? Dan zoeken wij jou!


Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Marjo van den Essen of Sandra Klein, teamleiders Dialyse bereikbaar op telefoonnummer 077-3205915.

Dit wordt je nieuwe baan

Als dialyseverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een adequate nierfunctievervangende behandeling. Je bent als zorgcoördinator verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg rond de aan jouw toegewezen patiënt. Wij vinden dat scholing en bijscholing belangrijke elementen zijn voor het in stand houden van de benodigde kennis van onze medewerkers. Je zult dus maximaal de ruimte krijgen om je te ontplooien en aan scholingen en bijscholingen deel te nemen, zowel lokaal als nationaal.

Als verpleegkundige in VieCuri werk je in een omgeving die stimuleert om het beste uit jezelf te halen, om je professioneel leiderschap te tonen. Op deze manier bereik je waar VieCuri voor staat; patiënten de beste zorg geven die ze verdienen. 

Welkom in het team

De dialyseafdeling van het VieCuri is met afdelingen op verschillende locaties verantwoordelijk voor de uitvoering van adequate dialyse. De dialyseafdeling biedt alle vormen van nierfunctievervangende behandeling behalve niertransplantatie, wel wordt er zorg gedragen voor de voorbereidingen van een eventuele niertransplantatie.

De mix van centrumdialyse, peritoneaaldialyse en thuishemodialyse (Vitaal Thuisdialyse) is bijzonder in Nederland. De dialyseafdeling van VieCuri staat hoog aangeschreven binnen de nierfunctievervangende therapie in Nederland. De dialyseafdeling beschikt over het HKZ-certificaat.

Wat breng je mee?

Je bent een gediplomeerd verpleegkundige met als aanvulling de opleiding tot dialyseverpleegkundige. Je bent BIG geregistreerd en hebt bij voorkeur werkervaring als gediplomeerd dialyseverpleegkundige. Het spreekt je aan om op de verschillende locaties van VieCuri en Vitaal Thuisdialyse te werken en je vindt het leuk om te werken in een thuissituatie. Verder heb je een klantgerichte houding ten opzichte van patiënten heeft. Je hebt goede contactuele eigenschappen en je bezit het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Tot slot ben je in het bezit van een auto en rijbewijs B en ben je bereid om in zowel dag-, middag- als avonddiensten te werken, doordeweeks en in het weekend.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 

  • Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd, waarbij de arbeidsuren in overleg worden afgestemd.
  • Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 50 tot een maximum van € 3.664,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week).
  • Conform cao ontvang je 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

 

Praktische informatie

Locatie Venlo, Venray en Vitaal Thuisdialyse.

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Marjo van den Essen of Sandra Klein, teamleiders Dialyse bereikbaar op telefoonnummer 077-3205915.

Heb jij als gediplomeerd dialyseverpleegkundige interesse in deze vacature, reageer dan via onderstaande button "solliciteren".