Deskundige infectiepreventie in opleiding

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Sigrid de Beer, VE manager Medische Microbiologie en Infectiepreventie, telefoonnummer 06-10887338.

Past deze functie jou? Dan zien wij graag jouw reactie vóór 28 februari 2023 via onderstaande button.

Dit wordt je nieuwe baan

Als deskundige infectiepreventie werk je samen met het team aan het opsporen, registreren en analyseren van infectierisico’s en ziekenhuisinfecties. Je geeft adviezen, instructies en voorlichting gericht op de preventie en bestrijding van infecties. Daarnaast stel je beleidsadviezen op, implementeer je deze en draag je zorg voor de evaluatie. Ook neem je deel aan diverse in- en externe overlegstructuren en geef je scholing.

Consignatiediensten zijn van toepassing voor deze functie. 

De afdeling en je collega's

Infectiepreventie is een team dat deel uit maakt van de Verantwoordelijke Eenheid Medische Microbiologie en Infectiepreventie. Het team bestaat uit 5 adviseurs Infectiepreventie, 1 front-office medewerkers en een arts-microbioloog.
Welkom in ons team binnen een STZ- en JCI-geaccrediteerd ziekenhuis met een prima werksfeer!

Dit ben jij

Jij bent een bevlogen collega en bent in het bezit van een hbo diploma of hbo bachelor in de gezondheidszorg of je hebt een master diploma op het gebied van verpleegkunde of gezondheidswetenschappen. Je bent bereid om de post-hbo opleiding Deskundige Infectiepreventie ( 2 jaar) te gaan volgen.

Je wilt samen met ons zorgdragen voor een veilig ziekenhuisklimaat door preventie, opsporing en bestrijding van ziekenhuisinfecties. Je adviseert medewerkers over de richtlijnen en maatregelen die van belang zijn om zowel infecties bij patiënten te voorkomen als de medewerkers te beschermen. 

Belangrijke selectiekenmerken zijn affiniteit en ervaring met data verwerking, communicatieve en sociale vaardigheden, doorzettingsvermogen en goede kennis van Engelse taal. 

Dit bieden wij

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

  • Je ontvangt in eerste instantie een tijdelijk contract voor de duur van de opleiding;
  • Na diplomering volgt een vaste aanstelling;
  • Salariëring geschiedt op basis van FWG 50 (max € 3922,- bij 36 uur per week) gedurende de tijd van de opleiding en na diplomering FWG 55 (maximaal € 4391,- bij 36 uur per week);  
  • De verdere arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering zijn conform de CAO-Ziekenhuizen.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een uitgebreid pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals sportarrangementen en verzekeringen.

Belangrijk om te weten

Locatie Venlo

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Sigrid de Beer, VE manager Medische Microbiologie en Infectiepreventie, telefoonnummer 06-10887338.

Past deze functie jou? Dan zien wij graag jouw reactie vóór 28 februari 2023 via onderstaande button.
Wij kijken uit naar jouw reactie!