Dermatoloog

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan
In verband met vertrek van een collega zoekt de vakgroep Dermatologie van VieCuri medisch centrum per 1 december (of in nader overleg) een dermatoloog. VieCuri is een opleidingsziekenhuis met locaties in Venlo en Venray en enkele buitenpoli’s in omliggende gemeenten. Werken bij VieCuri betekent werken in een ziekenhuis met ruimte voor professionals. Meer ruimte en verantwoordelijkheid om je beroep uit te oefenen. VieCuri maakt deel uit van een samenwerkingsverband van achtentwintig grote opleidingsziekenhuizen die hooggespecialiseerde medische zorg verlenen: de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ).
Als opleidingsziekenhuis investeren wij in onze mensen. Zodat we niet alleen de beste zorg kunnen bieden aan onze patiënten, maar ook de beste professionals in huis hebben die de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en hun persoonlijke ambities waar te maken.

De afdeling en je collega's
Binnen het Collectief Medische Staf (CMS) zijn ruim 170 medisch specialisten in vrije vestiging (stafmaatschap MSB) en in dienstverband actief. Het CMS levert samen met VieCuri hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg. Het CMS hecht veel waarde aan innovatie, kwaliteit en samenwerking binnen de regio. De vakgroep Dermatologie maakt deel uit van de stafmaatschap MSB en bestaat uit 7 dermatologen. Naast dermatologen bestaat ons team uit een verpleegkundig specialist, huidtherapeute, verpleegkundig consulenten, doktersassistenten en spreekuurassistentes.

Dit ben jij
Jij bent een ambitieus en een gedreven dermatoloog die ons vak in de volledige breedte uitoefent met bij voorkeur de aantekening Mohs’ micrografische chirurgie, maar daarbij ben je ook een teamspeler en communicatief vaardig is. Daarnaast wil je een actieve bijdrage leveren aan de oncologische zorg in het ons ziekenhuis.

Dit bieden wij
  • Een enthousiaste, hard werkende, maar ook prettig samenwerkende vakgroep. Wij zijn opgeleid in verschillende academische centra wat ons breed expertise geeft. Tevens overleggen we laagdrempelig met elkaar bij complexe casuistiek;
  • Dermatologie in de volledige breedte, met daarnaast specifieke aandachtsgebieden: Mohs’ micrografische chirurgie, flebologie, nagelpathologie, proctologie, cosmetische dermatologie en allergologie;
  • Maandelijks gezamenlijk spreekuur;
  • Deelname aan verschillende multidisciplinaire besprekingen;
  • Wij zijn opleidingscentrum voor 1 AIOS uit MUMC+, en voor co-assistenten uit MUMC+ en het Radboud UMC;
  • Toetreding tot de stafmaatschap MSB, vakgroep Dermatologie, vindt plaats conform reglement benoemingsprocedure van MSB VieCuri.

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. 

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk. 

 

Vragen?
Stel ze aan Tessa

 

 

 

Tessa Koninkx
Adviseur Recruitment

E tkoninkx@viecuri.nl
M 06 57164442
T 077 3205022