Chef de clinique Radiologie 


Inlichtingen over deze functie worden u graag verstrekt door de vakgroep voorzitter, drs. C.W.K.P. Arnoldussen, Interventie-Radioloog, 077-3206840. 

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis met locaties in Venlo en Venray en enkele buitenpoli’s in omliggende gemeenten. Werken bij VieCuri betekent werken in een ziekenhuis met ruimte voor professionals en verantwoordelijkheid om je beroep uit te oefenen. VieCuri maakt deel uit van een samenwerkingsverband van zesentwintig vooraanstaande opleidingsziekenhuizen die topklinische en vaak hooggespecialiseerde medische zorg verlenen en een duidelijke focus hebben op wetenschap en innovatie: de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Als opleidingsziekenhuis investeren wij in onze mensen. Zodat we niet alleen de beste zorg kunnen bieden aan onze patiënten, maar ook de beste professionals in huis hebben die de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en hun professionele ambities waar te maken. 
Binnen het Collectief Medische Staf (CMS) zijn ruim 170 medisch specialisten actief, waarvan ca. 120 medisch specialisten in vrije vestiging (stafmaatschap MSB VieCuri) en ca. 50 in dienstverband bij VieCuri. Het CMS hecht veel waarde aan het verlenen van hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg, onderzoek & innovatie, kwaliteit en regionale samenwerking. 

De vakgroep Radiologie – Nucleaire Geneeskunde Noord-Limburg zoekt een nieuwe collega voor de functie van
 

Chef de clinique Radiologie
(0,8 – 1,0 fte)

De vakgroep Radiologie-Nucleaire Geneeskunde Noord-Limburg is een multidisciplinaire vakgroep bestaand uit 12 radiologen, 2 nucleair geneeskundigen en 1 Chef de clinique Radiologie. De vakgroepsleden hebben verschillende subspecialisaties en één of meerdere aandachtsgebieden. Nagenoeg alle radiologische en nucleair geneeskundige diagnostische onderzoeken en interventiebehandelingen worden verricht. De vakgroep heeft als ambitie om in haar vakgebied topklinische zorg te verlenen. De afdeling radiologie heeft een locatie in Venray , alsmede een centrale en decentrale (Centrum voor Diagnostiek) locatie in Venlo. De afdeling radiologie heeft o.a. 2 multislice CT-scanners en 2 MRI’s. Alle radiologen rouleren over de locaties Venlo en Venray. De afdeling nucleaire geneeskunde in Venlo beschikt daarnaast over een dubbelkops gammacamera, een PET-CT en een SPECT-CT. Samen vormen de beide afdelingen één afdeling beeldvorming.

Wij zoeken een enthousiaste collega met een proactieve houding in ons team. Naast een gedegen vakkennis wordt een brede belangstelling gevraagd. We zien graag kandidaten die initiatief tonen en zich verder willen ontplooien. Subspecialisatie / differentiatie is een pre, in het bijzonder het aandachtsgebied cardio-thoracale radiologie gezien het aanstaande vertrek van een van onze maten in 2021. Werken in teamverband en het overdragen van kennis en motiveren zijn daarvan essentiële onderdelen. Moment van aanvang van het dienstverband is in overleg.

Wij bieden een dienstverband voor een periode van 1 jaar (0,8 – 1,0 fte). In overleg met de Chef de clinique worden werkafspraken gemaakt om naast de algemene radiologische werkzaamheden ervaring op te doen in een of meer van de aandachtsgebieden van de radiologie. Avond- en weekenddiensten worden onderling verdeeld. De Chef de clinique participeert in de onderwijsactiviteiten van de vakgroep.

Informatie

Inlichtingen over deze functie worden u graag verstrekt door de vakgroep voorzitter, drs. C.W.K.P. Arnoldussen, Interventie-Radioloog, 077-3206840. 

Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van uw cv en motivatie, kunt u vóór 3 februari 2021 richten aan mevrouw R.P.J. Verhofstad-Janssen, adviseur P&O Medisch Specialistisch Bedrijf VieCuri per mail via rosaliejanssen@viecuri.nl.