Chef de Clinique MDL

Contact over vacature

Dit wordt je nieuwe baan
Chef de clinique MDL  (0,7-1,0 fte).

De afdeling en je collega's
De vakgroep Maag-Darm-Leverziekten functioneert als zelfstandige vakgroep binnen het MSB en bestaat momenteel uit zeven vrijgevestigde MDL-artsen. Het vakgebied wordt in de volle breedte uitgeoefend op beide locaties, waarbij klinische activiteiten en geavanceerde endoscopische verrichtingen waaronder ERCP en EUS geconcentreerd zijn op locatie Venlo. VieCuri MC is een erkend hepatitis behandelcentrum en participeert in het landelijk bevolkingsonderzoek darmkanker.De vakgroep beschikt op de locatie Venlo over een volledig gerenoveerde klinische afdeling met 18 bedden. In de loop van 2017 zijn op locatie Venlo een volledig gerenoveerde polikliniek en endoscopie-afdeling in gebruik genomen. De MDL-artsen worden in de diensten ondersteund door endoscopie-verpleegkundigen en door A(N)IOS interne geneeskunde en SEH-artsen. De vakgroep MDL wordt ondersteund door twee verpleegkundig endoscopisten en twee Verpleegkundig Specialisten (waarvan een nog in opleiding). De vakgroep MDL participeert in de opleiding van AIOS interne geneeskunde en co-assistenten van de Universiteit Maastricht. Geavanceerde endoscopische onderzoeken zoals ERCP’s worden verricht onder diepe sedatie in samenwerking met Sedatie Praktijk Specialisten.

Dit ben jij
De vakgroep MDL is op zoek naar een allround collega met goede communicatieve vaardigheden die veel waarde hecht aan samenwerking binnen en buiten het ziekenhuis.

Dit bieden wij
Aanstelling voor deze functie geschiedt op basis van een contract in dienst van MSB van het VieCuri, voor de duur van1 jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de AMS-regeling.

Dit zijn wij

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis. Met verstand van zaken en gevoel voor mensen dragen wij zorg voor de gezondheid van alle inwoners in Noord-Limburg. Dát is onze missie. 

We leveren naast medisch specialistische zorg ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar ons ziekenhuis. We zijn ambitieus op het gebied van onderzoek, opleiding en innovatie. Naast de behandeling van ziekte, richten wij ons op het gezond(er) worden en blijven van onze patiënten. Daarnaast zijn we een belangrijke opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Wij willen groeien. In alle opzichten. En dat doen we ook. Niet alleen met bijvoorbeeld de bouw van een nieuw OK-complex, maar ook als het gaat om jouw persoonlijke groei. Jouw welzijn en werkplezier vinden wij erg belangrijk. 

 

Vragen?
Stel ze aan Tessa

 

 

 

Tessa Koninkx
Adviseur Recruitment

E tkoninkx@viecuri.nl
M 06 57164442
T 077 3205022