Chef de Clinique Anesthesiologie


Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met mw. A. van Veenendaal, voorzitter van de vakgroep (tel. 077-3205555 sein 151) of met mw. E. Vossenkaul-Vogels, secretaris van de vakgroep (tel. 077-3205555 sein 018). U bent tevens van harte welkom om een keer kennis te komen maken.

Dit wordt je nieuwe baan

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis met locaties in Venlo en Venray en enkele buitenpoli’s in omliggende gemeenten. Werken bij VieCuri betekent werken in een ziekenhuis met ruimte voor professionals en verantwoordelijkheid om je beroep uit te oefenen. VieCuri maakt deel uit van een samenwerkingsverband van zesentwintig vooraanstaande opleidingsziekenhuizen die topklinische en vaak hooggespecialiseerde medische zorg verlenen en een duidelijke focus hebben op wetenschap en innovatie: de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Als opleidingsziekenhuis investeren wij in onze mensen. Zodat we niet alleen de beste zorg kunnen bieden aan onze patiënten, maar ook de beste professionals in huis hebben die de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en hun professionele  ambities waar te maken. 

Binnen het Collectief Medische Staf (CMS) zijn ruim 170 medisch specialisten actief, waarvan ca. 120 medisch specialisten in vrije vestiging (stafmaatschap MSB VieCuri) en ca. 50 in dienstverband bij VieCuri. Het CMS hecht veel waarde aan het verlenen van hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg, onderzoek & innovatie, kwaliteit en regionale samenwerking. 

De vakgroep Anesthesiologie van het VieCuri medisch centrum voor Noord Limburg zoekt per 
01 maart 2021 een nieuwe collega voor de functie van

Chef de Clinique Anesthesiologie
(0,8 FTE)

 

Welkom in het team

De vakgroep anesthesiologie bestaat momenteel uit 10 anesthesiologen. Binnen de vakgroep zijn 4 pijnspecialisten werkzaam. De werkzaamheden strekken zich uit over twee locaties (Venlo 7 operatiekamers waarvan regulier 6 in gebruik, Venray 2 operatiekamers). De anesthesiologische zorg in avond, nacht en weekend beperkt zich tot locatie Venlo.

VieCuri Medisch Centrum beschikt over een goed geoutilleerd operatiekamercomplex met modern uitgeruste operatiekamers en een overzichtelijke holding en recovery. Op het operatiecomplex zijn, met uitzondering van hartchirurgie en intracraniële neurochirurgie, alle snijdende specialismen vertegenwoordigd. Er wordt op een laagdrempelige en constructieve manier overlegd tussen alle disciplines. 

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde opleiding tot allround anesthesioloog. 
  • Kandidaten die binnenkort de opleiding afronden worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.
  • Een vriendelijke, patiëntgerichte, integere en kwaliteitsgerichte werkhouding.
  • U bent een teamspeler en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

We hebben je veel te bieden

  • Een veelzijdige werkplek met een gezonde mix van geplande en spoedzorg. 
  • De praktijk wordt ondersteund door sedatiemedewerkers, pijnverpleegkundigen, pre-operatief verpleegkundigen en een physician assistent in opleiding.
  • U zult participeren aan alle anesthesiologische werkzaamheden in ons centrum.
  • Initieel aanstelling voor een jaar, met mogelijkheden tot verlenging. 

Praktische informatie

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met mw. A. van Veenendaal, voorzitter van de vakgroep (tel. 077-3205555 sein 151) of met mw. E. Vossenkaul-Vogels, secretaris van de vakgroep (tel. 077-3205555 sein 018). U bent tevens van harte welkom om een keer kennis te komen maken.

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan vóór 15-01-2021 aanstaande via onderstaande button of stuur uw schriftelijke sollicitatie vergezeld van CV binnen drie weken na het verschijnen van deze advertentie aan mevrouw R.P.J. Verhofstad-Janssen, adviseur P&O  Medisch Specialistisch Bedrijf VieCuri via rosaliejanssen@viecuri.nl.