Apothekersassistent Klinische Farmacie 

Omdat je nauwkeurig, systematisch en ordelijk bent. 

 

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door M. Juseirov-Swart, VE manager Klinische Farmacie. Zij is te bereiken op telefoonnummer 077 – 320 5185.

Dit wordt je nieuwe baan

Als apothekersassistent ga je onderdeel uitmaken van de afdeling Klinische Farmacie. De afdeling Klinische Farmacie, bestaande uit de ziekenhuisapotheek en twee poliklinische apotheken, levert farmaceutische diensten en zorg aan patiënten en professionals verbonden aan VieCuri. Onze speerpunten zijn professioneel, zichtbaar, betrouwbaar en collegiaal. 

Tevens levert de afdeling farmaceutische zorg aan ruim 2500 cliënten in diverse zorginstellingen in de regio Noord- en Midden Limburg (ouderenzorg en psychiatrische zorg) alsmede aan diverse andere externe partijen zoals bijvoorbeeld de ambulancediensten in heel Limburg.

Als apothekersassistent houd je je o.a. bezig met het afhandelen van medicatieopdrachten en het begeleiden en faciliteren van opname- tot ontslagmedicatie. Daarnaast geef je informatie en deskundig advies aan patiënten en in- en externe zorgverleners over toediening, eigenschappen, interacties, juist gebruik en bewaarcondities van geneesmiddelen.

Welkom in het team

Je participeert in het proces interne farmaceutische dienstverlening. Wij richten ons op de farmaceutische zorg vanaf het moment dat de patiënt wordt opgenomen tot het moment dat de patiënt wordt ontslagen. Daarnaast zorgen we voor een goede overdracht naar de eerste lijn, zodat de continuïteit van de farmaceutische zorg gegarandeerd is. De drijfveer is het naadloos laten aansluiten van de farmaceutische zorg voor de patiënt binnen en buiten het ziekenhuis. 

De afdeling biedt een dynamische werkomgeving. Wij zijn op zoek naar gedreven collega’s welke open staan voor vernieuwingen en graag mee veranderen. Het werken buiten kantooruren is voor jou geen probleem, het hoort er gewoon bij.

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare medewerker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar je kan ook flexibel zijn. Daarnaast heb/ben jij:

  • een mbo diploma tot apothekersassistent;
  • bij voorkeur recent opgedane ervaring in de functie van apothekersassistent in een ziekenhuis- en/of poliklinische apotheek (dit is een pre, geen vereiste);
  • kennis van de ISO-9001, HKZ of andere kwaliteitssystemen;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden en een echte teamplayer;
  • in staat om onder druk nauwkeurig te werken;
  • klantgericht in denken en handelen.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. 

  • Je ontvangt een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Salariëring geschiedt volgens cao Ziekenhuizen in FWG 40 (max. € 3.025,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie Venlo

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door M. Juseirov-Swart, VE manager Klinische Farmacie. Zij is te bereiken op telefoonnummer 077 – 320 5185.

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan vóór 17 januari aanstaande via onderstaande button.